Nu orice paine este rea si nu toate efectele acestui sacrificiu culinar sunt benefice. Noi ti le spunem pe cele mai importante, tu iei decizia finala.

Un articol via healthy.kudika.ro

Carbohidratii - prieteni sau dusmani ai dietelor?

Daca in frenezia unui stil de viata sanatos ai decis sa renunti la carbohidrati, inclusiv la paine, gandeste-te din nou. Si, nu, nu ma refer la coaja crocanta si calda. Si nici la gustul delicios al painii facute in casa din faina neagra si seminte, la mirosul acela atat de placut. Ci la efectele renuntarrii la acest aliment. Nu orice paine este rea si nu toate efectele acestui sacrificiu culinar sunt benefice. Noi ti le spunem pe cele mai importante, tu iei decizia finala.

1. Nu mai retii apa

Atunci cand diminuezi cantitatea de carbohidrati pe care o ingerezi, primul lucru pe care il observi este cat de repede pierzi in greutate. Nu este insa vorba de tesut adipos ci de apa.

Foto: Pexels

2. Ai mai putine pofte

Carbohidratii rafinati sunt faimosi pentru faptul ca duc la cresterea necontrolata a cantitatii de zahar din sange pentru ca apoi aceasta sa scada brusc si dramatic. Acest carusel activeaza centrii dependentei din creier, ducand la aparitia...poftelor. Semintele integrale, bogate in fibre previn aceasta situatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

3. Scade riscul aparitie bolilor de inima si a diabetului

Un studiu din 2014 a aratat cum carbohidratii rafinati fac ca nivelul acizilor grasi din corp sa creasca si, implicit, sa genereze riscul aparitiei bolilor de inima si de diabet de tip 2.

Iti recomnadam sa citesti tot articolul pe healthy.kudika.ro

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri