Mixtura profesorului Hristo Mermerski are beneficii extraordinare asupra organismului. Detoxifiaza, scade inflamatia din organism, protejeaza inima si imbunatateste functiile creierului. Datorita ingredientelor “vii” continute, remediul doctorului Hristo Mermerski ajuta organismul sa elimine toxinele si protejeaza impotriva celulelor canceroase.

Reteta doctorului Hristo Mermerski: Ingrediente

- 15 lamai (bio)

- 12 capatani de usturoi proaspat (bio, de tara)

- 1 kg de miere (organica, nepasteurizata)

- 400 grame de grau bio germinat (incoltit)

- 400 grame de nuci proaspat sparte

Prepararea graului incoltit:

Foto: science photo / Shutterstock

Puneti intr-un vas cele 400 de grame de grau. Turnati apa peste ele si lasati-le sa stea asa peste noapte. Dupa aproximativ 10-12 ore, strecurati apa cu un tifon curat sau o sita marunta, spalati graul si din nou strecurati-l cu ajutorul tifonului/ sitei. Puneti graul uscat intr-un vas si lasati-l sa stea acolo timp de 24 de ore. Veti obtine germeni de grau de 1-2 milimetri lungime.

De asemenea, daca nu reusiti sa preparati graul incoltit sau timpul nu va permite, il puteti procura din supermarketuri sau din magazinele cu produse naturiste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Despre cum se prepara si cum se consuma remediul pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri