Reteta doctorului Hristo Mermerski: Ingrediente
- 15 lamai (bio)
- 12 capatani de usturoi proaspat (bio, de tara)
- 1 kg de miere (organica, nepasteurizata)
- 400 grame de grau bio germinat (incoltit)
- 400 grame de nuci proaspat sparte
Prepararea graului incoltit:
Foto: science photo / Shutterstock
Puneti intr-un vas cele 400 de grame de grau. Turnati apa peste ele si lasati-le sa stea asa peste noapte. Dupa aproximativ 10-12 ore, strecurati apa cu un tifon curat sau o sita marunta, spalati graul si din nou strecurati-l cu ajutorul tifonului/ sitei. Puneti graul uscat intr-un vas si lasati-l sa stea acolo timp de 24 de ore. Veti obtine germeni de grau de 1-2 milimetri lungime.
De asemenea, daca nu reusiti sa preparati graul incoltit sau timpul nu va permite, il puteti procura din supermarketuri sau din magazinele cu produse naturiste.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor