Mixtura profesorului Hristo Mermerski are beneficii extraordinare asupra organismului. Detoxifiaza, scade inflamatia din organism, protejeaza inima si imbunatateste functiile creierului. Datorita ingredientelor “vii” continute, remediul doctorului Hristo Mermerski ajuta organismul sa elimine toxinele si protejeaza impotriva celulelor canceroase.

Reteta doctorului Hristo Mermerski: Ingrediente

- 15 lamai (bio)

- 12 capatani de usturoi proaspat (bio, de tara)

- 1 kg de miere (organica, nepasteurizata)

- 400 grame de grau bio germinat (incoltit)

- 400 grame de nuci proaspat sparte

Prepararea graului incoltit:

Foto: science photo / Shutterstock

Puneti intr-un vas cele 400 de grame de grau. Turnati apa peste ele si lasati-le sa stea asa peste noapte. Dupa aproximativ 10-12 ore, strecurati apa cu un tifon curat sau o sita marunta, spalati graul si din nou strecurati-l cu ajutorul tifonului/ sitei. Puneti graul uscat intr-un vas si lasati-l sa stea acolo timp de 24 de ore. Veti obtine germeni de grau de 1-2 milimetri lungime.

De asemenea, daca nu reusiti sa preparati graul incoltit sau timpul nu va permite, il puteti procura din supermarketuri sau din magazinele cu produse naturiste.

Despre cum se prepara si cum se consuma remediul pe pagina urmatoare >>


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri