Ochii sunt cei care spun cel mai bine povestea vietii fiecaruia dintre noi. Pielea din jurul ochilor este sensibila si delicata si de aceea este prima careia trebuie sa ii acordam ingrijirea si atentia cuvenita. Sa o ingrijim in mod corespunzator optand pentru produse bio, pe baza de ingrediente naturale, menite sa redea fermitatea pielii, sa o regenereze si sa o hidrateze, sa previna/ trateze aparitia ridurilor. Iata 7 produse bio excelente pentru ingrijirea delicata a pielii din jurul ochilor:

Crema cu laptisor de matca este disponibila in magazinele Plafar

Apimond Crema contur ochi cu colagen + laptisor de matca

Ingredientele active eficiente si recunoscute pentru proprietatile lor de reducere a liniilor fine si atenuare a ridurilor: Colagen Vegetal (Acacia Senegal), Laptisor de Matca, Boswellia Serrata, Uleiurile de Argan si din Samburi de Struguri imbunatatesc elasticitatea si redau luminozitatea pielii din jurul ochilor.Optimizeaza regenerarea celulelor si elasticitatea pielii.

Utilizare: zilnic dupa demachiere, cu miscari circulare in jurul ochilor.

INGREDIENTS INCI EU (US): Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Water*, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil, Glycerine*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Royal Jelly*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Boswellia Serrata Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Acacia Senegal Gum, Tocopherol, Malic Acid
* Provine din Agricultura Ecologica /Proceed from Organic Farming

Beneficiile excelente aduse frumusetii si sanatatii de cosmetica bio – organica se datoreaza ingredientelor naturale, in special a celor din agricultura ecologica.


Produsele cosmetice ale acestui brand nu contin ingrediente chimice periculoase: Uleiuri minerale si derivatele sale (parafina, stearina, vaselina, petrolatum, propilen glicol, uleiuri siliconice (Dimeticone), etc.) PEG-uri, Etoxilati, Ftalati (dietilhexilphtalate - DEHP si toate care se termina in "phthalate", Parabeni (methylparanen, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, benzylparaben), Phenoxietanoli, Coloranti sintetici, Parfumuri sintetice, Emulgatori sintetici, Gume sintetice (carbomer), SLS/LES/SLES (sodium lauryl sulfate, sodium laurel sau lauryl sulfate), Triclosan, Dioxane (toate ingredientele cu terminatia "eth").

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri