Ochii sunt cei care spun cel mai bine povestea vietii fiecaruia dintre noi. Pielea din jurul ochilor este sensibila si delicata si de aceea este prima careia trebuie sa ii acordam ingrijirea si atentia cuvenita. Sa o ingrijim in mod corespunzator optand pentru produse bio, pe baza de ingrediente naturale, menite sa redea fermitatea pielii, sa o regenereze si sa o hidrateze, sa previna/ trateze aparitia ridurilor. Iata 7 produse bio excelente pentru ingrijirea delicata a pielii din jurul ochilor:

Crema bio este disponibila pe site-ul Republica Bio

Crema Lys pentru conturul ochilor, bio

Aceasta crema, special conceputa pentru zona fragila a conturului ochilor, reda stralucire privirii. Are proprietati de lifting, favorizand astfel reducerea ridurilor si liniilor fine, si protejeaza pielea impotriva pierderii elasticitatii. In completare, uleiul de borago bio reduce pungile de sub ochi. Netezita si tonifiata, zona ochilor va arata cu mult mai tanara.

Proprietati:

• Cu aloe vera, care are numeroase virtuti terapeutice si cosmetice si este un adevarat panaceu universal pentru orice tip de piele.

• Contine extract de crin alb, planta cu parfum puternic care simbolizeaza regalitatea si care este utilizata de foarte mult timp pentru pentru proprietatile sale cosmetice, fiind renumita pentru virtutile hidratante si protectoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

• Crinul are proprietati de regenerare cutanata si iluminatoare.

• Cu un mix de uleiuri esentiale printre care musetel roman, geranium, coriandru, palmarosa, lemn de santal, lavanda si vetiver care aduc antioxidanti si multiple alte substante benefice pentru ten.

Continut : O sticluta contine 15 ml de Crema contur ochi reparatoare Lys Perfection, produs certificat ecologic Ecocert. 98% din ingrediente sunt naturale sau de origine naturala, 85% din totalul ingredientelor provenind din agricultura ecologica.

• Produs cosmetic bio ce nu contine parabeni, fenoxietanol, silicon, OMG-uri, coloranti sintetici sau parfumuri de sinteza.

Utilizare:

• Demachiati si curatati fata in prealabil.

• Aplicati dimineata si seara pe conturul ochilor insistand asupra coltului ochilor.

• Tamponati usor din coltul interior al ochiului catre tample.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri