Ochii sunt cei care spun cel mai bine povestea vietii fiecaruia dintre noi. Pielea din jurul ochilor este sensibila si delicata si de aceea este prima careia trebuie sa ii acordam ingrijirea si atentia cuvenita. Sa o ingrijim in mod corespunzator optand pentru produse bio, pe baza de ingrediente naturale, menite sa redea fermitatea pielii, sa o regenereze si sa o hidrateze, sa previna/ trateze aparitia ridurilor. Iata 7 produse bio excelente pentru ingrijirea delicata a pielii din jurul ochilor:

Uleiul este disponibil in magazinul Vegis.ro

Ulei de migdale dulci presat la rece

Uleiul de migdale dulci este obtinut prin presarea mecanica a samburilor de migdale selectate si filtrate ulterior. Are o eficienta nutritiva superioara, fiind bogat in vitamine (A, B si E), minerale si acizi grasi importanti (acid oleic, acid linoleic).

In cazul uzului intern, imbunatateste functiile digestive, reduce colesterolul sanguin, hraneste creierul si sistemul nervos, dinamizeaza inteligenta, reduce durerea si contractiile musculare. Intern: 5-10 picaturi /zi.

Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic. Tara de provenienta: Spania

Uleiul de MIGDALE DULCI (Prunus dulcis)

Migdalul este un pom fructifer de marime mijlocie, din familia Rosaceae, al carui fructe au forma ovala, sunt acoperite cu o coaja tare si in interior contin un sambure tare. Migdalul creste in tari precum: Africa, Iran, Pakistan, Siria, Asia Centrala, dar cultivarea lui s-a extins si in zona mediteraneana (Italia, Spania etc.) in Maroc sau S.U.A. (California fiind unul dintre principalii cultivatori de migdale).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Migdalele pot fi de doua feluri: dulci sau amare. Migdalele dulci se pot folosi in gastronomie, cosmetica sau medicina. Uleiul presat la rece din samburii de migdale dulci, contine vitamine precum: niacina, rertinol, A, B, E si minerale: fier, fosfor, magneziu, potasiu, zinc etc.

Uleiul de migdale dulci are proprietati emoliente, hidratante, de prevenire a vergeturilor si poate fi folosit ca atare sau amestecat in losiuni, masti sau creme pentru ten si corp, sau in diferite tratamente pentru par.

Uz extern:

- previne imbatranirea prematura a pielii si tenului;
- recomandat tuturor tipurilor de ten;
- hraneste si hidrateaza tenul si pielea in profunzime;
- atenueaza ridurile;
- previne aparitia vergeturilor;
- amelioreaza eruptiile, iritatiile, inflamatiile si mancarimile pielii;
- atenueaza si imbunatasateste aspectul cearcanelor;
- hipertonifiant mamar;
- eficient in hidratarea buzelor crapate;
- hidrateaza scalpul si previne aparitia matretii;
- intareste radacina firului de par si previne caderea parului.

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Uz intern:

- adjuvant in caz de gastrita si ulcer gastric;
- stimuleaza buna functionare a sistemului digestiv;
- previne afectiunile aparatului urinar;
- contribuie la scaderea colesterolului si previne riscul de infarct miocardic;
- este usor laxativ;
- ajuta la imbunatatirea memoriei si hraneste celulele nervoase;
- amelioreaza durerile musculare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri