Ochii sunt cei care spun cel mai bine povestea vietii fiecaruia dintre noi. Pielea din jurul ochilor este sensibila si delicata si de aceea este prima careia trebuie sa ii acordam ingrijirea si atentia cuvenita. Sa o ingrijim in mod corespunzator optand pentru produse bio, pe baza de ingrediente naturale, menite sa redea fermitatea pielii, sa o regenereze si sa o hidrateze, sa previna/ trateze aparitia ridurilor. Iata 7 produse bio excelente pentru ingrijirea delicata a pielii din jurul ochilor:

Crema balsam pentru ingrijirea ochilor este disponibila pe Plantum.ro

Crema Balsam pentru ochi cu ulei de cafea

Crema naturala bio, reduce cearcanele si pungile de sub ochi, imbunatateste aspectul ridurile existente. Hidrateaza, hraneste si regenereaza puternic, creste elasticitatea si fermitatea pielii, reduce adancimea ridurilor.

Beneficii:

- Reduce cearcanele si pungile de sub ochi;

- Imbunatateste aspectul ridurilor existente;

- Hidrateaza, hraneste si regenereaza puternic, creste elasticitatea si fermitatea pielii;

- Imbunatateste elasticitatea tenului, previne ridurile;

- Este renumit pentru atenuarea cicatricilor;

- Stimuleaza sinteza de colagen si hraneste tesuturile cutanate.

Ingrediente cheie:

Ulei de cafea: Se obtine prin macerarea boabelor de cafea. Semintele de cafea arabica contin 10-15% ulei gras. Datorita continutului ridicat de cofeina, uleiul are un efect benefic in tratamentul acneei, eczeme, psoriazis, anti-aging, stimuleaza metabolismul celular al pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Ulei de jojoba: Intarzie imbatranirea cutanata si are efect de elasticizare si emoliere.

Ulei de macese: Imbunatateste elasticitatea tenului, previne ridurile, este renumit pentru atenuarea cicatricilor. Promoveaza cresterea nivelului de colagen si elastina. Contribuie cu succes la tratarea pielii imbatranite prematur sau a tenului cu probleme.

Unt de cacao: Are un continut ridicat de antioxidanti ce confera un puternic efect anti-imbatranire, stimuleaza sinteza de colagen si hraneste tesuturile cutanate.

Cafeina – este plina de antioxidanti si zona ochilor va aparea mai luminoasa si odihnita.

Mod de utilizare: Dimineata si / sau seara, se aplica o cantitate mica de crema pe pielea curata din jurul ochilor. Masati usor pana la absorbtia completa. Potrivita pentru utilizarea zilnica.

Ingrediente: Ulei de masline extravirgin* infuzat cu cafea arabica , ulei de jojoba virgin*, ulei de macese virgin*, unt de cacao*, unt de shea*, ulei esential de lavanda, vitamina E *- ingredient organic 100% ingrediente naturale, 98.5% ingrediente organice.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Durata de viata: 6 luni de la achizitie.Pastrati la temperaturi sub 30 ° C, departe de lumina directa si umiditate. Evitati contactul apei cu produsul din borcan pentru a nu contamina cu bacterii/mucegaiuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri