Este perfect pentru zilele reci. Te incalzeste instantaneu si are un efect pozitiv si benefic asupra sistemului digestiv, ajutand in acelasi timp ficatul sa elimine toxinele.

Ce poate fi mai sanatos pentru organismul tau decat sa iti incepi dimineata cu aceasta bautura revigoranta si detoxifianta? Acest elixir are un efect pozitiv si benefic asupra sistemului digestiv, ajutand in acelasi timp ficatul sa elimine toxinele. In plus, aceasta bautura tonica curata sangele si iti va face pielea sa aiba un aspect mai curat si mai luminos. Este perfecta pentru zilele reci!

In cazul in care simti ca organismul tau are nevoie de o scurta detoxifiere, poti consuma aceasta bautura in loc de cafea. Asigura-te ca o consumi pe stomacul gol, insa inainte de a o consuma, bea un pahar sau 2 de apa.

Ingrediente Elixir detoxifiant:

Foto: Jessmine / Shutterstock

- 1 lingura suc proaspat de lamaie

- 1 lingura otet din cidru de mere

- 1 lingurita suc proaspat de ghimbir (de preferinta sa il obtii cu un storcator care preseaza la rece. Daca nu ai asa ceva, apeleaza la un storcator obisnuit sau pur si simplu fierbe o bucata de ghimbir taiat bucati intr-o cana de apa pana cand apa scade si obtii o solutie densa)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

- putina scortisoara pudra

- 1/2 cana de apa fierbinte

- Putina apa la temperatura camerei

- Optional, 1 lingura de miere naturala

Intr-o cana, pune sucul de lamaie, sucul de ghimbir, otetul de cidru de mere si scortisoara. Adauga peste aceste ingrediente jumatate de cana de apa fierbinte si umple cana cu apa la temperatura camerei pentru ca bautura sa nu mai fie fierbinte. Consuma acest elixir pe stomacul gol, insa asigura-te ca inainte ai baut un pahar sau doua de apa. Daca iti plac bauturile mai dulci, poti adauga la final si o lingura de miere naturala.

Beneficiile Elixirului detoxifiant:

  • Decongestioneaza ficatul
  • Curata pielea
  • Te ajuta sa elimini toxinele din sange
  • Regleaza nivelul de zahar din sange
  • Favorizeaza eliminarea pietrelor la rinichi
  • Este excelenta in zilele reci fiindca tte incalzeste :)
  • Stimuleaza buna functionare a sistemului digestiv
  • Curata colonul

Foto homepage: Syomao / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri