Otetul de mere a devenit cunoscut la sfarsitul anilor ’50, cand un celebru medic american, D.C. Jarvis, l-a tratat in detaliu intr-o lucrare intitulata 'Ghidul sanatatii', iar faptul ca in ultimii ani medicina alternativa s-a dezvoltat din ce in ce mai mult, a facut ca otetul de mere sa devina un tonic tot mai recomandat si folosit cu succes in tratarea unui numar cat mai mare de probleme.

Ofera parului stralucire si il descurca
 

Daca va intrebati cum reusesc femeile din reclame sa aiba un par atat de stralucitor, noi va oferim un remediu sigur si natural. Acidul acetic din otet indeparteaza rezidurile si descurca parul, oferindu-i in acelasi timp stralucire. Clatiti parul cu o cana (jumatate apa, jumatate otet de mere), dupa ce l-ati samponat. Otetul este eficient si impotriva matretii si regenereaza firele de par.
 

Te scapa de mirosurile neplacute ale corpului
 

Otetul de mere elimina mirosul neplacut al corpului deoarece reduce pH-ul pielii, iar pe o suprafata cu pH scazut, bacteriile nu pot supravietui. Pentru axila este indicat sa stergeti zilnic zona cu otet de mere nediluat; pentru picioare, de 2-3 ori pe saptamana, se amesteca intr-un lighean cu apa calduta o ceasca de otet si lasati picioarele cufundate timp de 15 minute. Mai mult, otetul de mere dezinfecteaza ranile si astfel se poate evita infectarea cu alte bacterii sau cu fungi.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Iti da energie
 

Aminoacizii pe care ii contine acest tonic contracareaza acumularea de acid lactic pe care o capeti atunci cand faci exercitii sau alta activitate fizica intensa. Pe langa aminoacizi, contine si electroliti care ajuta la eliminarea senzatiei de epuizare si oboseala (electrolitii se gasesc si in bauturile indulcite pentru sportivi). In loc sa cumparati energizante cu arome artificiale, folositi o lingurita de otet de mere in apa rece.

Miracolele otetului de mere nu se opresc aici, el este de asemenea bun pentru tratarea arsurilor stomacale, albirea dintilor, imbunatatirea circulatiei sanguine si multe altele. Oricine doreste sa-si imbunatateasca starea de sanatate si sa isi ingrijeaza corpul atat la interior, cat si la exterior ar trebui sa beneficieze de o doza zilnica din acest elixir magic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri