Bineinteles ca vacantele la mare inseamna in primul rand balaceala si joaca pe plaja, insa de ce sa nu profitati de aceasta escapada pentru a va bucura din plin de beneficiile terapeutice ale marii si soarelui pentru sanatate si frumusete!

• Expunerea la soare are un efect benefic asupra pielii afectate de acnee, eczme, dar este importanta si pentru pacientii cu psoriazis, grabind vindecarea bolii datorita actiunii cicatrizante, antiinflamatoare si antiseptice.

• Lumina soarelui ajuta la vindecarea psoriazisului - In urma unui studiu in care subiectii au urmat o terapie cu baie de soare timp de patru saptamani,in 84% din cazuri simptomele psoriazisului au disparut intr-o proportie multumitoare.

• Soarele imbunatateste calitatea somnului - In momentul in care lumina naturala intra in contact cu ochii, nervul optic termite un mesaj glandei cerebrale care produce melatonina, hormonul necasar inducerii somnolentei, si ii comanda oprirea secretiei acestei substante pana la apusului soarelui. Astfel, expunerea la razele UV in timpul zilei creste productia de melatonina noaptea, asigurand un somn linistit si neintrerupt.

• Expunerea la lumina solara este extrem de benefica si pentru pacientii care sufera de Alzheimer - Cercetarile stiintifice au aratat ca razele solare cresc eficienta somnului si scad agitatia din timpul noptii a pacientilor.

Dincolo de beneficiile pe care marea le aduce in mod natural sanatatii, este intotdeauna binevenit sa plecam pregatiti intr-o vacanta. Ropharma va propune kit-ul de vacanta pentru a va bucura fara probleme de distractie si sanatate:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri