Banal si ieftin, dar miraculos! Sucul de cartofi cruzi este cu adevarat o licoare extraordinara si are proprietati vindecatoare deosebite. Sucul de cartofi cruzi este util indeosebi in tratarea gastritei, a colitei si a ulcerelor gastrice!

Deoarece cartofii cruzi au un continut ridicat de potasiu, sucul obtinut din ei poate fi folosit si ca remediu in scaderea si mentinerea in valori normale a tensiunii arteriale, prin urmare si in tratarea bolilor de inima.

Foto Suc de cartofi cruzi, Shutterstock

Sucul de cartofi cruzi are totodata si efect detoxifiant si in cazul anumitor intoxicatii alimentare se recomanda a se consuma 2 linguri de suc proaspat inainte de masa, chiar in aceasta formula sau in combinatie cu miere pura sau suc proaspat de morcovi.

In ciuda a ceea ce se crede si se spune despre el, cartoful nu ingrasa (nu atunci cand nu este prajit in tone de ulei!). Dimpotriva, cartoful in stare cruda poate contribui la scaderea in greutate si poate inlocui cu succes (daca ii tolerati gustul) cerealele in mai toate dietele si regimurile de slabire. In acest sens, consumati suc de cartofi cruzi de doua ori pe zi – dimineata pe stomacul gol si seara, cu 2 sau 3 ore inainte de culcare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Cartoful proaspat si crud a castigat mult in popularitate in medicina naturista, unele persoane precum calugarul budist Tomizawa folosindu-l chiar si in tratarea cancerului.

Sucul de cartofi crud este recomandat si in cazul bolilor la rinichi, dar si in tratarea pancreatitei. Este eficient si in cazul diabetului. Bea sucul de cartofi cruzi si pentru a preveni formarea previne formarea pietrelor de calciu in tractul urinar.

Sucul de cartofi este benefic si in reducerea uscaciunii excesive a pielii care nu reactioneaza la tratamente externe. Pentru a scapa de pielea uscata si a-ti proteja pielea de toxine, bea zilnic un pahar de suc de cartofi. Totodata, in cazul unor persoane care au folosit sucul de cartofi intern si sufereau de probleme ale pielii precum eczme, rezultatele obtinute au dovedit o imbunatatire considerabila a sanatatii pielii.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri