Raceala si gripa sunt afectiuni frecvente in sezonul rece. Va propunem sa escoperiti cum le putem trata in mod natural.

Vitamina C

Vitamina C este continuta in multe fructe si legume proaspete.

Frecvent folosita in tratarea racelii si gripei este lamaia. Puteti face limonade cu apa calda si multa lamaie, in care puteti adauga si frunze de menta.

Ceaiurile cu lamaie sunt de asemenea ideale pentru cei raciti. Este indicat un consum ridicat de lichide calde in perioada racelii, acestea spala des gatul si nu permite acumularea secretiilor si dezvoltarea locala a bacteriilor, prevenind astfel inflamare amigdalelor, dar si complicarea racelii cu suprainfectii, laringite sau chiar pneumonii.

Astfel ca un consum des de lichide in perioada de boala este recomandat in tratarea racelii si prevenirea complicatiilor.

Pentru ca tot vorbim despre curatarea gatului, spalarea pe dinti de cel putin 3 ori pe zi, mai ales in zilele de boala, reprezinta o metoda ce previne 50% din complicatiile racelii. Atentie, nu va spalati pe dinti inaintea recoltarii sputei sau inaintea testului ASLO.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Cititi continuarea articolului: Tratamente naturiste eficiente pentru RACEALA si GRIPA in Suplimentul Healthy de Sanatate si Diete

Va recomandam sa cititi si:

De ce facem PIETRE LA FIERE?

Analize medicale pentru STOMAC

Pietre la rinichi: 10 Tratamente naturiste si ceaiuri

9 Analize medicale pentru FICAT

Ce analize medicale sa faci daca ai DURERI DE CAP


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri