Bucurati-va de legumele si fructele toamnei si folositi-le nu doar in bucatarie, ci si pentru a va rasfata tenul cu miracolele hranitoare si regenerante ale naturii. Iti propunem 7 masti faciale excelente, avand la baza cele mai cunoscute fructe si legume de toamna. Au rol de curatare, de tonifiere si de redare a supletii pielii.

6. Masca de fata cu ceapa

Ceapa are anumite proprietati speciale care o recomanda drept remediu in reducerea pigmentarilor pielii si a decolorarii. Intr-un bol, amesteca 2 linguri de suc proaspat de ceapa (neaparat proaspat stors) cu 1 lingura de miere. Aplica pe piele si lasa sa actioneze timp de un sfert de ora. Daca ai tenul gras, poti adauga in sucul de ceapa si cateva picaturi de otet.

7. Masca de fata cu morcov

Ingrediente:

-un morcov mare
-1 lingurita de miere
-1/2 lingura de ulei de masline extravirgin
-cateva picaturi de suc proaspat de lamaie

Curata morcovul de coaja si fierbe-l in apa sau in aburi. Cand este gata si s-a racit, piseaza-l cu o furculita sau un dispozitiv special. Cand ai obtinut o consistenta cremoasa, adauga mierea si uleiul de masline, dar si cateva picaturi de suc proaspat de ulei de masline si amesteca bine. Poti sa excluzi din aceasta masca uleiul de masline daca ai tenul gras. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa usor calduta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri