Bucurati-va de legumele si fructele toamnei si folositi-le nu doar in bucatarie, ci si pentru a va rasfata tenul cu miracolele hranitoare si regenerante ale naturii. Iti propunem 7 masti faciale excelente, avand la baza cele mai cunoscute fructe si legume de toamna. Au rol de curatare, de tonifiere si de redare a supletii pielii.

3. Masca faciala cu pere

Ce poate fi mai nimerit dupa o zi lunga si obositoare la birou decat un mic rasfat facial? Iata o masca ideala pentru tenul gras sau cu tendinta de ingrasare.

Foto Pere_Shutterstock

Ingrediente:

- 1 mar verde zdrobit la blender sau dat prin razatoare
-1 para coapta, pe care o zdrobesti fie cu furculita, fie cu blenderul
- 1 lingura de iaurt bio, cu un continut scazut de grasimi

Ajutandu-te de o spatula de lemn, amesteca toate ingredientele intr-un bal si aplic-o pe suprafata tenului. Atentie! Masca trebuie preparata pe loc si aplicata cat mai curand fiindca fructele se oxideaza repede. Este o masca hranitoare, ce curata porii si catifeleaza pielea.

4. Masca faciala cu mar si tarate de ovaz

Marul este un bun hidratant pentru piele, actionand in acelasi timp si asupra acneei si a secretiei de sebum. Antioxidantii pe care ii contine il face sa fie indicat si ca ingredient in mastile antiimbatranire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Amesteca 2 linguri de tarate de ovaz cu piure de mere si cu miere si intinde aceasta masca uniform, evitand zona ochilor. Las-o sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clateste cu apa calduta. Iti vei simti tenul infinit mai curatat, mai luminos si mai stralucitor.

5. Masca faciala cu telina

Iata o masca de telina hranitoare si revitalizanta, cu un efect dublu de curatare si de hranire. Este recomandata tenului normal si uscat.

Ingrediente:

- 2 tulpini de telina chinezeasca
- 1 lingura de ulei de migdale
-1 lingurita de smantana
-1 lingurita de faina de ovaz

Se dau prin razatoare tijele de telina, se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Inainte de a aplica aceasta masca, asigura-te ca este bine omogenizata. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute dupa care se indeparteaza cu apa calduta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri