Problemele menstruale, infectiile genitale se amelioreaza cu infuzii si bai de sezut din plante cu efecte benefice asupra aparatului genital feminin.

8 Coacaz negru si zmeur

Extractul din muguri de coacaz negru si extractul de mladite de zmeur sunt un remediu deosebit pentru anexite. Cura cu extract din mladite de zmeur este recomandata si pentru a trata menstruatia abundenta.

9 Mielarea

Preparate cu extract de mielarea se gasesc in magazinele naturiste, se recomanda pentru a trata sindromul premenstrual si durerile menstruale.

10 Cretisoara

Ceaiul de cretisoara ajuta in problemele legate de menstruatia dureroasa, neregulata sau abundenta. Cretisoara previne sau dupa caz, dizolva chisturile ovariene.

Se recomanda urmatoarea reteta: cretisoara+coada-soricelului+coada-racului. Se beau 3 cani /zi cu o saptamana inainte de menstruatie.

Pentru menstruatii abundente tinctura de cretisoara poate fi o solutie: o lingurita diluata in jumatate de pahar de apa luata de trei-patru ori pe zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

11 Pelin

Ceaiul de pelin este indicat in cazul vaginitelor si micozelor. In acelasi scop se poate folosi si ceaiul de sunatoare sau de musetel.

va recomandam:

Tratamente naturiste pentru boli ginecologice

Plante medicinale pentru igiena intima

Candidoza Vaginala: 7 Tratamente naturiste pentru combaterea vaginitei micotice

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

sursa foto:

articol de ioana paunescu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri