Ceainaria Rendez-Vous iti dezvaluie 5 modalitati prin care poti intampina toamna, cu armonie si un corp sanatos.

- Destreseaza-te! – Oamenii sunt singura specie de animale care nu atinge varsta maxima de viata, 120 de ani, datorita stilului de viata. La inceput de toamna fa un top al lucrurilor care te streseaza si incearca sa le depasesti si sa te relaxezi pentru rezultate mai bune.

O iesire la ceainarie iti poate face mai mult bine decat ti-ai putea imagina, in primul rand prin atmosfera de relaxare si buna-dispozitie. Ceai, muzica chill, carte, este tot ce ti-ai putea dori in orice moment al zilei.

- Cunoaste-ti limitele! „Totul cu moderatie” este sintagma pe care o auzim destul de des, dar putini o iau in considerare. Fie ca vorbim de mancare, sport, alcool, intotdeauna trebuie sa stii cand sa incepi si cand sa te opresti, cand atingi echilibrul de care ai nevoie pentru o viata sanatoasa. Asculta-ti organismul si vei fi surprins de cat de multe lucruri vei afla de la el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri