Ceainaria Rendez-Vous iti dezvaluie 5 modalitati prin care poti intampina toamna, cu armonie si un corp sanatos.

Comunicat de presa

- Scapa de orice dorinta de a te priva – Cand ti-e foame, mananca! Dar asigura-te ca stii de ce anume iti este foame. De multe ori nu ne este foame de mancare, ci pentru a scapa de stres, de nervozitate sau chiar de plictiseala. Mancatul nu va avea un efect benefic asupra emotiilor pe care le ai, ci mai degraba unul nedorit pentru corpul tau.

Invata sa asculti indiciile foamei reale. Daca stii ca dupa-amiaza este un moment in care de obicei ti se face foame, include o gustare sanatoasa pentru ca zaharul din sange sa nu fie atat de scazut la momentul cinei.

- Fa alegeri sanatoase atunci cand mananci in oras – Din ce in ce mai multi dintre noi preferam sa luam masa in oras, astfel ca este important ca atunci cand o facem sa mancam aceeasi portie ca si acasa. Uita-te in jur si fa-ti o idee de marimea portiilor, sari peste aperitiv daca este necesar, evita cosul cu paine, iar desertul, daca este o prajitura sau ceva foarte caloric, imparte-l cu prietenii de la masa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

- Esti ceea ce BEI! – Multe persoane iau mai multe calorii din cofeina, arome artificiale si conservanti din bauturile pe care le beau in fiecare zi, decat din alte surse. Asadar, ceea ce bem conteaza foarte mult din punct de vedere nutritional. Renunta la bauturile acidulate si la arome artificiale, in favoarea apei si a ceaiului verde, bogat in antioxidanti. Iar daca simti nevoia de arome speciale, ceaiurile pe care le regasesti la

Rendez-Vous iti vor satisface si cele mai sofisticate cerinte. Fructe exotice, bucati de mango, smochine, cirese, rubarba, capsuni, lavanda, fructe de lemn, smochine, curmale si multe altele completeaza gama de ceaiuri verzi aromatizate. Iti trebuie doar rabdare si timp pentru a explora si degusta intreaga paleta de ceaiuri.

In aceasta toamna, ceaiurile naturale sunt in trend, pentru ca sanatatea noastra este tot timpul pe primul loc. Ele reprezinta un mod simplu de a ne indrepta spre un stil de viata sanatos. Cercetarile sugereaza, si nu este deloc o noutate, ca ceaiurile si aromele pe care acestea le au joaca un rol important in prevenirea anumitor afectiuni, precum bolile de inima, accidentele vasculare cerebrale si chiar unele tipuri de cancer, cum ar fi cel de prostata.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri