Acneea juvenila este o afectiune a glandelor sebacee si a foliculilor pilosi care afecteaza adolescentii si dispare la varsta adulta. Exista numeroase tratamente naturiste pentru acnee, la care se poate apela cu incredere.

4 Castravete

Mastile cu castravete ras sunt tonice,hidratante, combat hipersecretia seboreica si se utilizeaza in tratamentul acneei, prevenind aparitia cosurilor.

5 Usturoi

Usturoiul este un antibiotic natural, deosebit de eficient in tratarea acneei.

Se recomanda aplicarea de usturoi crud sau frecarea zonelor cu probleme cu usturoi crud care lupta impotriva suprainfectiei microbiene intalnita in acnee.

Se lasa 15-20 minute si se clateste cu apa calduta. Efectul poate fi crescut prin administrarea de usturoi, intern, 3- 4catei pe zi.

6 Lamaia

Lamaia este un foarte bun remediu impotriva punctelor negre si a cosurilor. Pe zonele acneice se aplica suc de lamiae si se lasa sa actioneze minim 30 minute.

7 Aloe vera

Aloe vera are actiune cicatrizanta si antiinflamatorie si se poate aplica pe zonele cu probleme, direct sucul obtinut prin ruperea frunzelor proaspete, sau geluri pe baza de aloe vera din magazinele naturiste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor


sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri