Cremele, scruburile, gelurile, toate se inscriu pe lista de produse care nu lipsesc din trusa unei femei. Acesta este si motivul pentru care, fara a tine cont de schimbarile financiare, piata produselor de ingrijire corporala este in plina expansiune.

Piata produselor de ingrijire corporala din Romania valora, in 2009, 37 de milioane de dolari, estimandu-se ca va ajunge pana la sfarsitul anului 2014, la valoarea de 54.8 milioane de dolari, potrivit unui studiu publicat de Datamonitor, unul dintre leaderii mondiali in realizarea de studii si cercetari pe domeniul Sanatatii.

“In momentul de fata avem pe piata doua produse pentru slabit care ataca atat zona de health cat si cea de beauty. Este vorba despre pastile pentru slabit si un gel anticelulitic, ambele avand la baza extract de ardei iute, mai exact capsaicina. Dintre aceste doua produse am sesizat insa un interes crescut pentru gelul anticelulitic deoarece este usor de folosit si actiunea sa este vizibila – capsaicina din ardeiul iute inrosind zona cu celulita, astfel ca increderea cumparatorului este sporita. Interesul pentru produse de ingrijire cu rol estetic este in crestere in Romania, iar piata de produse pentru slabit se afla in plin trend ascendent”, a explicat Dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor Chilliburner si ChilliShape.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag

Foto @ shutterstock_76845058

Cosmeticele pentru ingrijirea pielii, la mare cautare

Atunci cand vorbim despre estetica, ingrijirea pielii ocupa un loc fruntas. Nici nu ne surprinde, tinand cont de faptul ca toate femeile viseaza la o piele sanatoasa si radianta.

Din nefericire nu toate ne nastem cu un astfel de atu, iar pe masura ce anii trec este din ce in ce mai greu sa pastram aspectul sanatos si tonifiat al pielii.

Cum putem insa sa imbatranim gratios?

Rapsunsul a fost adus de produsele de ingrijire corporala.

Celulita, o problema mai “presanta” decat “coaja de portocala”

Una din cele mai des intalnite nemultumiri pe care femeile si le impartasesc, referitor la corpul lor, este legata de celulita. Aceasta conditie afecteaza femeile, indiferent de varsta sau de greutate corporala.

Desi celulita poate fi la inceput doar o problema de natura cosmetica, este de asemenea si o conditie care se agraveaza progresiv, odata cu varsta. Cu timpul, celulele adipoase se maresc, devenind mult mai tari. Sub presiune, acestea pot cauza durere, deoarece comprima vasele de sange din apropriere si in cazuri extreme chiar si terminatiile nervoase.

Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri