Ati mancat vreodata fructe de catina? Gustul lor acrisor-astringent ascunde o mare comoara pentru sanatate. Descopera beneficiile consumului de catina!
De asemenea, consumul de catina este foarte eficient in tratarea arsurilor si a bolilor de piele (dermatite, eczeme, cuperoze, acnee, psoriazis).

Hepatita acuta, hepatita cronica si ciroza incipienta se trateaza cu fructe de catina

Catina are proprietati revitalizante,vitaminizante, regeneratoare si este un put

ernic antiviral, antibacterian si antiinflamator, ceea ce o recomanda in tratarea afectiunilor ficatului si in tratamentele pentru regenerarea lui. Se consuma zilnic timp de doua luni (cel putin) 100 de ml de suc de catina combinat cu un sfert de litru de decoct din ramuri (se lasa la macerat peste noapte o mana de ramuri de catina intr-o jumatate de litru de apa, se filtreaza, ramurile de maruntesc si se fierb 20 de minute la foc mic si apoi se lasa la racit. Se combina cele

doua preparate si se consuma).

Sursa foto: flickr.com

Fructele de catina, un bun enegizant si revitalizant

Stiati ca fructele de catina au fost folosite in dieta cosmonautilor datorita efectului lor enegizant, echilibrant, revitalizant care asigura o rezistenta indelungata a organismului? In plus, s-a descoperit ca ele erau foarte eficiente si in a-i proteja impotriva radiatiilor solare sau de alta natura. Consumati in fiecare zi pe stomacul gol cate un pumn de fructe de catina crude sau uscate.

Catina trateaza infertilitatea masculina si feminina

Pentru a trata infertilitatea atat la femei, cat si la barbati se recomanda curele cu ulei de catina datorita continutului lui de vitamina E, vitamina tineretii si a fertilitatii. Consumul de ulei de catina relanseaza activitatea homonala dar actioneaza si ca afrodiziac. Cu alte cuvinte, vorbim despre o viagra romaneasca 100% naturala. Se recomanda sa se consuma cate 30 de picaturi de doua ori pe zi.

Scapa de depresie cu fructele de catina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri