Ridurile fac parte din procesul natural de imbatranire si apar odata cu inaintarea in varsta. Descopera 10 tratamente naturiste cu efecte miraculoase asupra ridurilor!

Ridurile fac parte din procesul natural de imbatranire si apar odata cu inaintarea in varsta. Acest proces este grabit sau intarziat de factorii genetici dar si de mediul extern, adica de expunerea la soare, alimentatia, obiceiurile (fumat, alcool etc.). Pentru toate acelea dintre voi care vor sa previna aparitia micilor inamici sau sa atenueze aspectul lor, iata cateva remedii naturiste ale caror efecte nu vor intarzia sa apara:

Lotiune antirid cu lapte de migdale

Una din metodele de prevenire sau de atenuare a ridurilor este aplicarea unei lotiuni antirid dimineata si seara. Folosirea unei astfel de lotiuni va conserva tonicitatea pielii. Asadar, pentru lotiune avem nevoie de 100 ml de apa de roze si de 25 de ml de lapte de migdale. Se mixeaza si se foloseste zilnic.


Crema antirid cu ceara de albine

Daca vreti sa va faceti acasa o crema antirid, putem noi sa va recomandam una foarte buna. Aveti nevoie de 15 gr de ceara alba care se topeste pe baie de apa si la care se adauga un bulb de crin, o lingura de miere de albine si o lingura de apa de roze. Se lasa la racit si se foloseste in fiecare seara inainte de culcare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Masca antirid cu miere de albine

Iata inca o metoda naturala prin care se pot atenua ridurile: masca. In general , mastile au un efect foarte bun asupra pielii datorita substantelor astringente si hranitoare care ajuta la atenuarea ridurilor. Asadar, pentru o masca antirid aveti nevoie de 50 de grame de miere de albine pe care o amestecati cu o fiola de laptisor de matca si cu sucul de la o jumatate de lamaie. Se lasa la actionat 20-25 de minute si apoi se indeparteaza cu apa calduta.

Masca antirid cu laptisor de matca

Inca o masca antirid foarte buna pentru atenuarea ridurilor se prepara cu ajutorul a doua linguri de faina de secara, 2 linguri de ulei de masline si 2 fiole de laptisor de matca sau 2 linguri de laptisor de matca (care se gaseste in farmaciile naturiste in borcan). Se mixeaza, se aplica pe ten si se tine la actionat 30 de minute. Se indeparteaza cu apa calda si se repeta procesul o data la 1-2 saptamani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri