29 Mai 2012 publicat în Tratamente naturiste 31 share-uri

Din batrani sunt cunoscute beneficiile ceiaurilor asupra sanatatii dar parca mereu le trecem cu vederea. Stiati ca ceaiurile pot preveni accidentele vasculare, pot reduce nivelul colesterolului, pot regla nivelul zaharului din sange si ca pot accelera procesul de ardere a grasimilor? Descopera 8 ceaiuri medicinale care ajuta la slabit.
DESCHIDE PREZENTAREA

8 Ceaiuri medicinale pentru slabire
Din batrani sunt cunoscute beneficiile ceiaurilor asupra sanatatii dar parca mereu le trecem cu vederea. Stiati ca ceaiurile pot preveni accidentele vasculare, pot reduce nivelul colesterolului, pot regla nivelul zaharului din sange si ca pot accelera procesul de ardere a grasimilor? Descopera 8 ceaiuri medicinale care ajuta la slabit.

Ceai verde
Ceaiul verde este cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, detoxifiante, de reducere a colesterolului si de stimulare a metabolismului, accelerand procesul de ardere a grasimilor din organism. Foarte multe femei inlocuiesc cafeau de dimineata cu ceaiul verde sau il folosesc pe acesta din urma in curele de slabire. Pentru a obtine efectele dorite, se beau zilnic cate 2 cani de ceai verde care se realizeaza prin infuzia unei linguri de ceai la o cana de apa.
Ceai de macese
Macesele, acele fructe de padure de un ros frumos, contin vitamina C, A, B, P si K si au un puternic efect antioxidant, cresc elasticitatea vaselor de sange normalizand circulatia sanguina, stimuleaza digestia, vitaminizeaza orgnismul, stimuleaza secretia de bila, vindeca bolile ficatului si au efect diuretic. Dupa fiecare masa beti cate o cana de ceai caldut de macese.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Ceai negru
Ceaiul negru are proprietati asemanatoare cu cele ale ceaiului verde: este puternic antioxidant, stimuleaza metabolismul si ajuta organismul in procesul de ardere a grasimilor. De asemenea, s-a constatat ca un consum regulat de ceai negru poate avea ca afect reducerea nivelului de zahar din sange datorita anumitor substante pe care acesta le contine. Se beau doua cani de ceai negru pe zi, dimineata si la pranz.
Ceai de papadie
Ceaiul de papadie are un efect miraculos asupra intregului organism: il ajuta la detoxifiere, curata si vindeca ficatul, vindeca acneea, imbunatateste tranzitul intestinal, stimuleaza secretia de bila, imbunatateste circulatia sangvina, are actiune diuretica si este cel mai bun ceai de slabit. Se consuma cate doua cani de ceai de papadie pe zi.

Ceai de menta
Ceaiul de menta este foarte racoritor, perfect pentru zilele calduroase de vara dar este cunoscut si pentru faptul ca reduce senzatia de foame si este, deci, foarte indicat tuturor persoanelor care vor sa mai piarda cateva kilograme pentru ca imbunatateste digestia. De asemenea, ceaiul de menta este indicat celor care au stari de oboseala, sunt stresati, au tulburari gastro-intestinale, indigestii etc. Se consuma cate o cana de ceai de menta dupa fiecare masa.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Ceai de anghinare
Anghinarea este planta perfecta pentru aproape orice. Ea contine vitamine, minerale si fibre, poate fi consumata in mancare sau sub forma de ceai. Ceaiul de anghinare este recunoscut pentru proprietatile sale diuretice, pentru faptul ca ajuta la reglarea zaharului din sange, ca protejeaza si detoxifiaza ficatul si bila, ca reduce nivelul colesterolului, ca elimina toxinele din corp, ca stimuleaza digestia si ca ajuta la arderea grasimilor, prevenind si retentia de apa. V-am spus doar ca este planta perfecta! Pentru a beneficia de toate bunatatile sale, consumati cate doua cani de anghinare pe zi, timp de o luna, dupa care se face o pauza de doua saptamni si se reia cura.
Ceai de soc
Ceaiul de soc este unul din cele mai bune ceaiuri care ajuta la slabit datorita faptului ca taie pofta de mancare si a efectului sau detoxifiant si laxativ. Pentru un rezultat eficient se consuma cate 2-3 cani pe zi, timp de doua saptamana cu o saptamana pauza si apoi se reia cura.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Ceai de urzica
Ceaiul de urzica este, la fel ca si cel de anghinare, aproape bun pentru toate. El vitaminizeaza, remineralizeaza, echilibreaza organismul, il apara de bacterii, vindeca bolile si inflamatiile cailor urinare, stimuleaza metabolismul, secretia de bila, pancreasul, stomacul si intestinele si, foarte important, regleaza nivelul de zahar din corp. Datorita proprietatilor mentionate mai devreme, ceaiul de urzica este un bun ajutor in curele de slabire. Pentru a avea efectele dorite, se recomanda consumul unui litru de ceai de urzica pe zi, timp de doua luni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri