1 Mai 2012 publicat în Tratamente naturiste 25 share-uri

Varicele si celulita afecteaza intens aspectul si sanatatea picioarelor. Mai mult decat atat, varicele reprezinta riscuri importante pentru sanatatea organismului. Va propunem sa aflati cateva informatii utile despre metodele naturiste de a combate celulita si varicele.

Ingrijirea calcaielor crapate

Nu este nimic inconfortabil decat pielea crapata a calcaielor. Pentru a evita craparea pielii calcaielor se poate folo

si o piatra ponce la dus pentru exfoliere. Ea va ajuta la indepartarea pielii moarte si va oferi califelare pielii. De asemenea, hidratarea calcaielor este foarte importanta. In fiecare seara inainte de culcare se poate folosi ulei de masline, glicerina si apa de trandafiri, ulei de ricin sau ceara de parafina.

Consumul de ceai verde

Ceaiul verde este perfect pentru a inlocui cafeaua de dimineata si este foarte sanatos datorita continutului sau bogat de antioxidanti. De asemenea, ceaiul verde ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, este adjuvant in detoxifierea organismului si in stimularea digestiei.

Tine picioarele in sus

Acesta este un truc vechi pe care si mama mea il folosea de fiecare data cand avea 5-10 minute de pauza intre activitatile casnice. Acest exercitiu simplu este benefic pentru cele dintre noi care au picioarele umflate si obosite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Circulatia sangvina – influentata de caldura

Temperaturile ridicate nu sunt deloc recomandate pentru picioare pentru ca si temperatura corpului creste iar fluxul sangvin se modifica. Expunerile la soare, saunele sau baile fierbinti trebuie evitate din acest motiv. In acest sens este recomandata stropirea picioarelor cu apa rece, calaie, in timpul dusului.

Apa – cel mai bun lichid pentru hidratare

Nu uitati ca frumusetea pielii incepe de la interior, asa ca o hidratare corespunzatoare cu apa va va ajuta sa aveti o piele frumoasa, fina si stralucitoare.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pe Frumusete:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri