1 Mai 2012 publicat în Tratamente naturiste 25 share-uri

Varicele si celulita afecteaza intens aspectul si sanatatea picioarelor. Mai mult decat atat, varicele reprezinta riscuri importante pentru sanatatea organismului. Va propunem sa aflati cateva informatii utile despre metodele naturiste de a combate celulita si varicele.

Image (C): www.shutterstock.com - 11781667. Used under license from Shutterstock.com 11.28.2008

Masaj – imbunatateste circulatia sangelui in picioare

Nu numai ca va relaxa, dar va va ajuta sa atenuati imperfectiunile si sa imbunatatiti circulatia sangvina. Da, este vorba despre masaj. Fie ca vi-l face cineva, fie ca folositi un aparat special de masaj sau va faceteti singura masaj, incepeti cu gleznele, urcati pe gambe, pe coapse si ajungeti in zona abdomenului.

Masajul se face pornind de jos si se merge in sus, in directia circulatiei sangelui (directia intoarcerii venoase). Pentru masaj se pot folosi uleiuri, cremele anticelulitice (homemade sau din comert) sau cremele pentru picioare cu extract de viata de vie si castane (imbunatateste circulatia, hidrateaza pielea si este perfecta pentru picioarele obosite).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Exfolierea pielii – picioare catifelate

Pielea noastra necesita exfoliere pentru a inlatura celulele moarte si pentru a se regenera. Este o procedura sanatoasa care ar trebui aplicata cel putin o data pe saptamana. Exfolierea se poate face la dus, cu ajutorul unor creme homemade (sare de mare amestecata cu ulei de masline de exemplu). Nu numai ca pielea se va exfolia, dar pielea se va hidrata.

Hidratarea pielii

Dupa orice dus sau baie (sunt de evitat baile fierbinti!), pielea necesita o hidratare corespunzatoare. Un truc este ca de fiecare data cand iesiti din baie sa nu va stergeti pielea si sa va puneti doar un halat si sa asteptati sa vi se usuce pielea. Astfel, pielea se usuca natural, se hidrateaza si nu este agresata in niciun fel. Dupa ce se usuca pielea, se poate hidrata cu ajutorul unei creme sau a unui ulei.

Recomandarea noastra este sa folositi uleiul de masline pentru ca este hidratant datorita continutului sau de vitamine (A, B1, B2, C, D, E, K) acizi grasi, trigliceride etc., substante benefice pielii.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri