1 Mai 2012 publicat în Tratamente naturiste 25 share-uri

Varicele si celulita afecteaza intens aspectul si sanatatea picioarelor. Mai mult decat atat, varicele reprezinta riscuri importante pentru sanatatea organismului. Va propunem sa aflati cateva informatii utile despre metodele naturiste de a combate celulita si varicele.

A venit primavara, temperaturile incep sa creasca iar noi vom schimba curand pantalonii cu fuste si rochii. Fie ca vreti sa aratati bine in acea fusta noua sau vreti sa inlaturati oboseala din picioare si sa va simtiti bine din nou, iata cateva trucuri usoare pentru a avea picioare frumoase si relaxate.

10 Trucuri naturiste pentru picioare fara celulita si varice

O dieta colorata pentru combaterea celulitei

Atunci cand ne gandim la o dieta colorata ne vin in minte fructe si legume colorate, bogate in vitamine si minerale, cu puternic efect antioxidant si revigorant. O dieta de acest tip ajuta organismul sa se purifice dupa o iarna in care mancarea gatita, grasa si bogata in proteine animale au facut parte din regimul zilnic.

Image (C): www.shutterstock.com - 11368534 . Used under license from Shutterstock.com 11.28.2008

Este recomandat consumul de citrice, busuioc, rosii, pepene, patrunjel, urzica, spanac etc. pentru ca sunt bogate in vitamine, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine a membrelor inferioare si pentru ca previn formarea venelor varicoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Fructele de mare ar trebui incluse in dieta datorita continutului lor de cupru, seleniu si zinc care fac pielea stralucitoare, frumoasa si o regenereaza (stimuleaza productia de colagen).

Recomandabil este sa se evite mancarurile prajite, bogate in grasimi animale, sarea si dulciurile. Sanatatea si frumusetea cer putin sacrificiu dar rezultatul merita!


Sport, exercitii sau plimbari – previn varicele si celulita

Alaturi de o dieta sanatoasa, exercitiile fizice fac minuni pentru picioare. O serie de exercitii cardio ajuta la topirea grasimii acumulate in timpul iernii si la modelarea frumoasa si gratioasa a picioarelor. Bicicleta, dans, inot, tenis, jogging: iata cateva exercitii perfecte pentru a avea picioare frumoase. In cazul in care nu sunteti un fan al sporturilor, plimbarile lungi in parc sunt relaxante dar si bune pentru picioare.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri