Cleopatra a fost una din cele mai frumoase femei din lume. Ea a cucerit barbati puternici, deci va imaginati cat de frumoasa trebuie sa fi fost. Frumusetea ei a insemnat un intreg ritual, dar a meritat. Afla cateva din secretele frumusetii reginei egiptene.

Si safronul era un ingredient care le faceau pe femeile din acea vreme sa fie mai frumoase.

Aloe Vera

Aloe Vera era planta plina de virtuti terapeutice, planta care infumuseteaza si ofera viata vesnica. Ea are, intr-adevar, proprietati hidrantante pentru piele, cosmeticele pe baza de extract de Aloe fiind recomandate celor ce vor sa-si atenueze ridurile. Ea faciliteaza circulatia sangelui, stimuleaza regenerarea celulelor, sinteza colagenului si a elastanului din piele.

Se spune ca regina Egiptului antic folosea masti cu extract din pulpa de Aloe pentru un ten frumos, iar ochii si-I mentinea frumosi cu un remediu care avea la baza aceeasi planta miraculoasa.

Ulei de seminte de Ambrette

Cleopatra isi hidrata fiecare particica a corpului folosind uleiul din seminte de Amrette, care avea un miros deosebit. Acest ulei este foarte hidratant si actioneaza foarte bine si ca protector impotriva razelor solare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Masca din ceara de albine

Cleopatra folosea o masca de fata facuta din ceara de albine, suc de plante si iarba pudra. Aceasta masca are proprietati emoliente, hidrateaza si reda supletea pielii si previne aparitia ridurilor. Regina frumusetii stia ca secretul sta in prevenire si nu in tratare.

Hena

Cleopatra isi aplica pe unghii si pe picioare hena, reusind sa dea un contrast frumoas de oranj-rosu pielii sale.

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre frumusetea si ingrijirea pielii:

De la Cleopatra la femeia moderna: utilizarile traditionale si cosmetice ale mierii

Uleiul de migdale dulci, secretul frumusetii Cleopatrei

5 Tratamente naturiste pentru tenul acneic

5 Masti naturiste pentru intinerirea tenului

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi si alte informatii despre frumusete si ingrijire.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri