Stresul, dietele drastice, praful, frigul, toti acesti factori duc la pierderea vitalitatii si elasticitatii tenului. Anii contribuie si ei la aparitia ridurilor fine, ca atare tenul are nevoie de ingrijire delicata pentru a-si mentine tineretea si fermitatea.

Stresul, dietele drastice, praful, frigul, toti acesti factori duc la pierderea vitalitatii si elasticitatii tenului. Anii contribuie si ei la aparitia ridurilor fine, ca atare tenul are nevoie de ingrijire delicata pentru a-si mentine tineretea si fermitatea.

5 Masti naturiste pentru intinerirea tenului

Masca hidratanta cu miere si lapte

Se amesteca intr-un vas un galbenus de ou, zeama de la o jumatate de lamaie, o lingura de miere si doua linguri de lapte. Se amesteca bine pana se obtine un continut omogen. Masca se aplica pe ten, gat si bust si se lasa sa actioneze jumatate de ora, dupa care se clateste pielea si tienul doar cu apa. masca este recomandata de doua ori pe saptamana, seara, dupa un dus in prealabil.

Masca revigoranta cu fructe

Aceasta masca este intens energizanta. Se folosesc: doua linguri de lapte, zeama de la o jumatate de portocala, o banana pisata, trei felii de kiwi si galbenusul de la un ou. Se amesteca bine. Masca se aplica dupa curatarea pielii si tenului (dupa dus in general), seara, lasandu-se sa actioneze jumatate de ora, apoi se clateste doar cu apa. Masca este recomandatata o data pe saptamana.

Masca intens regeneranta

Se foloseste un plic de argila (indiferent de care alegeti). Se amesteca in prealabil intr-un vas un galbenus de ou, doua linguri de ulei de masline, 5 picaturi de vitamina A uleioasa (se gaseste in farmacii), o jumatate de lingurita de miere, zeama de la un sfert de lamaie, doua linguri de lapte. Se amesteca bine pana se obtine un continut omogen apoi se adauga treptata mestecand continuu praful de argila pana cand se obtine o pasta. Se aplica apoi masca in strat gros pe ten, gat si bust si se lasa sa actioneze o jumatate de ora, dupa care se clateste doar cu apa. Masca se foloseste o data pe saptamana.

Masca intens hidratanta pentru tenul uscat

Se amesteca intr-un vas metalic o lingura de miere, doua linguri de iaurt, o lingura de ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie sau portocala, 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Amestecul se pune apoi la foc mic si se incalzeste pana il simtiti fierbinte pe piele (atentie, in niciun caz nu trebuie sa coloteasca si atentie sa nu faceti arsuri). temperatura ridicata a amestecului deschide vasele subcutanate (de aceea pielea se inroseste la caldura) si asigura o buna absorbtie a mastii aplicate precum si o hranire dinspre interior a pielii, nutrientii si oxigenul fiind adusi prin intermediul sangelui. Se inmoaie cateva comprese subtiri (eventual obtinute din batistute) in amestecul fierbinte si se aplica pe fata. Reinnoiti compresele la fiecare 5 minute. Compresele se reumezezc de 6 ori. Masca este recomandata o data la doua saptamani, seara. Se clateste tenul doar cu apa iar masca se aplica numai dupa o curatare atenta a tenului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Leagăn pentru toată copilăria 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri