Nu, nu te-ai născut obosit. Și nici sufletul tău! Semnalele care te avertizează că ai Pierderi sau Scurgeri de Energie

23 Martie 2022 publicat în Spiritualitate 6578 share-uri

Suntem un corp energetic, iar în viața noastră sunt lucruri, oameni, situații care ne dau energie sau ne iau, suntem într-un continuu "du-te-vino" energetic. Oferim și primim energie la rândul nostru fără să o conștientizăm uneori, însă în momentul în care doar oferim și nu punem la loc sau, mai rău, încep să ni se scurgă și rezervele de energie, putem intra într-un deficit grav de energie care să ne afecteze câmpul vibrațional, viața și calitatea ei.

- îi judeci și îi critici pe ceilalți în sinea ta și nu îi accepți așa cum sunt, cu imperfecțiunile și defectele lor, așa cum nu poți accepta nici faptul că este foarte probabil să facă greșeli, ca și ține, de altfel. Toleranța, empatia, a te pune în pielea celuilalt și a-i înțelege suferințele și comportamentul (chiar dacă greșit), a înțelege că probabil are niște răni în spate (ca și tine, de altfel) poate duce la echilibrarea energetică de ambele părți și la lipsa de amplificare sau de implicare în conflicte.

- învinovățirea perpetuă și inabilitatea de a ierta pe termen lung poate conduce la pierderi dramatice de energie

Foto: Warm_Tail /Shutterstock

- atașamentul obsesiv față de unele gânduri, idei (de exemplu gândul că avem un task nefinalizat, dar pe care, în loc să îl abordăm proactiv și eficient, îl amânăm de pe o zi pe alta deși ne îngrijorează că încă nu l-am abordat și rezolvat)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Leagăn pentru toată copilăria Cele mai încurajatoare citate despre succes

- te pierzi în complexități și drumuri complicate când simplicitatea este deseori calea cea mai sigură pentru a nu-ți irosi energia în mod inutil sau a o folosi în mod eficient, canalizat, si abia atunci când este cu adevărat nevoie de un consum mare de energie, să te înhami la asa ceva.

- mânia este un mare consumator de energie și nu îl consumă pe cel asupra căruia este direcționată, ci pe cel care o emite. Mânia asupra propriei persoane este la fel de puternică și nocivă ca și mânia vărsată asupra celorlalți, este o mare consumatoare de energie, obosește teribil sufletul. De fapt, orice sentiment negativ consumă, nu încarcă.

- faptul că încerci să controlezi mai mult decât poți controla de fapt

Primul pas înspre umplerea bateriilor energetice este conștientizarea acelor lucruri care îți consumă energia. Cu toții vom avea pierderi de energie la un moment dat, este inevitabil să nu. Este important însă să le conștientizăm ca să și putem face ulterior ceva în privința lor.

Împreună în arte și simțiri Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

Foto fr si main: agsandrew /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri