17 Martie 2022 publicat în Spiritualitate 962 share-uri

Rostește aceste cuvinte cu inima deschisă și cu credința în suflet că ceea ce îți dorești și servește cu adevărat binelui tău se va îndeplini. Este o invocație pe care o poți spune în preajma echinocțiului de primăvară și care favorizează renașterea și vindecarea spirituală.

Îi spun bun venit echinocțiului de primăvară și invit energia primăverii și a regenerării în viața mea, în sufletul meu, în inima mea, în jurul meu, în lumea ta, în inima ta, în stânga, în dreapta, în pretutindenea.

Este un timp bun pentru a renaște, pentru a crea, pentru a face viața să mustească din nou, pentru a semăna și a crește, pentru a spera, pentru a ne bucura.

Cel mai bun timp pentru a strânge comori de verde și lumină divină, timp pentru schimbare și retransformare, timp pentru vindecare.

În acest spațiu al începutului energia mea se reînnoiește, trupul se revigorează, sufletul vibrează.

Energia și lumina începutului își pot face culcuș în adâncurile ființei mele. Acum este momentul să aduc la un echilibru lumina și umbrele din mine, trupul și spiritul meu, mintea și sufletul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rugăciune de dizolvare (și vindecare) a cordoanelor energetice negative Rugăciunea în boală: Un părinte de la muntele Athos ne învață să adresăm aceste 3 cuvinte lui Dumnezeu atunci când ne confruntăm cu o boală și apoi să ne încredințăm medicilor Poate că timpul este cel mai bun instrument pentru iertare

Le conștientizez și le onorez pe ambele deopotrivă: lumina din mine și lipsa ei, soarele și întunericul, vidul greu.

Foto: Jozef Klopacka /Shutterstock

Aduc la viață într-un nou început tot ceea ce îmi servește, restul se topește în iarnă.

Calc pe un teren fertil și aud iarbă cum crește din pământ. La fel, semințele pe care le plantez în mintea mea, dorințele mele profunde, aspirațiile și toate posibilitățile își fac loc să se realizeze.

Renunț la greutățile mele, la traumele mele, la frământările mele, la suferințele mele, la autolimitarile mele, la fricile mele, la durerile mele, la neîmplinirile mele.

Îți înțeleg fricile tale, anxietățile, prăpastiile, obstacolele, durerea și te văd total eliberat de ele.

Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Rugăciune puternică pentru sănătatea părinților. Să ne rugăm pentru cei care ne-am crescut! Rugăciune specială pentru cei care te-au ajutat! Poartă-i mereu în rugăciunile tale!

Mă curăț de ceea ce nu îmi servește, de emoții care mă copleșesc în mod negative, și te văd și pe tine eliberat, renăscând curat.

Mă încredințez divinității și mă spriin pe mama pământ, ea mă ține și susține așa cum i-a susținut și pe înaintașii mei.

Îmi ridic ochii în cele patru zări ale cerului și mă simt alinată de frumusețea și imensitatea lui așa cum s-au simțit și strămoșii mei.

Tu, Doamne, să îți reverși lumina peste pomi, grădini, locuri sfărâmate de război și ură, peste locuri vizibile și invizbile și să aduci compasiunea în lume. Să îi dai haine noi cum îi dai primăverii în fiecare an.

Cu acceptare și iertare, îmbrățișez totul cu bucurie. Precum natura, mă voi îmbraca, treptat, cu haine noi.

Rugăciune puternică pentru momentele în care te simți neliniștită Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo! Rugăciuni de dimineață: vorbele și gândurile care îți aduc binecuvântarea în viață

Îmbrățișez schimbările naturii din jurul meu, ele mă ajută să le văd și pe cele din mine.

Voi vedea lucrurile altfel, într-un fel nou, cu luminile și umbrele lor, dar cu acceptare și înțelegere.

Văd miracolul renașterii peste tot în jurul meu și înăuntrul meu. Totul se trezește în jur, mă trezesc și eu.

Fie ca sufletul meu să se deschidă către potențialul lui maxim și să se înalțe. Este pregătit să înmugurească iarăși, eu să înfloresc din nou.

Curgerea vieții trece prin mine, cred în zile mai bune, mai calde, mai senine.

Cred că atunci când iarna se va duce de tot, razele de iubire vor tâșni peste tot în lume.

Pe măsură ce ziua crește, crește și lumina din mine, crește speranța, crește încrederea,

”Numai într-un suflet împăcat încape toată lumea deodată”. Citate memorabile si vorbe spirituale de la Iustin Pârvu, marele duhovnic al României 3 Cele mai PUTERNICE Acatiste de Mulțumire: să fii mulțumit înseamnă să fii mai fericit Sfântul Paisie: Parastasul cel mai bun pe care îl putem face pentru cei morţi este viaţa noastră petrecută cu luare aminte. Cei adormiţi se bucură atunci când un urmaş de-al lor se află lângă Dumnezeu

Sunt complet deschis binecuvântărilor divine.

Așa să fie și așa este!

Foto fr si main: Zelenov Iurii /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri