Nu, nu te-ai născut obosit. Și nici sufletul tău! Semnalele care te avertizează că ai Pierderi sau Scurgeri de Energie

23 Martie 2022 publicat în Spiritualitate 6480 share-uri

Suntem un corp energetic, iar în viața noastră sunt lucruri, oameni, situații care ne dau energie sau ne iau, suntem într-un continuu "du-te-vino" energetic. Oferim și primim energie la rândul nostru fără să o conștientizăm uneori, însă în momentul în care doar oferim și nu punem la loc sau, mai rău, încep să ni se scurgă și rezervele de energie, putem intra într-un deficit grav de energie care să ne afecteze câmpul vibrațional, viața și calitatea ei.

Energia nu este infinită așa că ar trebui să fim atenți la modul în care o cheltuim astfel încât să nu cauzăm un deficit energetic în câmpul și în sufletul nostru. Imaginează-ți-o ca pe o găleată mare și plină în care apare prima oară o gaură prin care se scurge energie, apoi încă una, apoi mai multe. Ce se va întâmpla cu găleata dacă tot conținutul său se revarsă în afară prin acele găuri? Cum le astupăm astfel încât să împiedicăm revărsarea de energie?

Semne că sufletul tău înregistrează Scurgeri de energie

A avea scurgeri de energie și o vibrație joasă poate fi resimțit și la nivel fizic. Cum? Ei bine, te poți simți permanent obosit, secătuit de energie, abătut, ca și cum nu trăiești cu adevărat, ci doar “te târăști” în propria viață de zi cu zi. Ți se pare că nu ai destulă energie pentru a realiza toate lucrurile pe care ar trebui să le realizezi sau le realizezi cu dificultate, cu un mare efort de voință din partea ta. De asemenea, ai des schimbări de dispoziție, te confrunți cu sentimente de anxietate sau stres, te simți deconectat de propria persoană, de ceea ce se întâmplă în jurul tău, îți simți mintea împrăștiată sau în ceață, întâmpini dificultăți în a te concentra. Conștientizezi că este ceva în neregulă fiindcă ai acest sentiment că îți iroseșți timpul și viața și că nu ai făcut nimic cu timpul tău, despre care știi că este limitat. Iar acest lucru te stresează și te preocupă și mai rău, pune și mai multă presiune asupra ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test karmic: Ce mantră îți apără sufletul? Andreea Răducan, multiplă campioană la gimnastică, a povestit la Metropola TV cum erau sărbătorile de iarnă la Onești Horoscopul Țigănesc: descoperă Oracolul Legendar al simbolurilor binelui dintr-o cultură fascinantă

Bineînțeles, nu putem pune întotdeauna oboseala pe seama pierderilor de energie spirituală, pot exista o mulțime de motive pentru care ne simțim obosiți: anumite afecțiuni (cele tiroidiene, suprarenale spre exemplu, dar nu numai), anumite infecții sau dezechilibre hormonale și chimice din organism, tulburările de somn, lipsa de motivație interioară, depresia, nutriția deficitară sau care nu ține cont de nevoile reale unice ale corpului fiecăruia (spre exemplu, faptul că nu echilibrăm un anumit deficit vitaminic), faptul că suntem prea ocupați făcând de toate și nu ne acordăm suficient timp pentru a ne relaxa și a nu face nimic. Înainte de a cauta o cauză spirituală a faptului că vă simțiți lipsiți de energie, asigurați-vă că ați consultat un medic și că le-ați exclus pe cele fizice și biologice.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo! Începe Spotlight: 14-16 octombrie, trei zile de spectacole multimedia în aer liber, în Bucureşti Foto: bezikus /Shutterstock

Uneori, aceste pierderi de energie se pot transforma într-un pattern și o modalitate de a fi, de aceea unii dintre noi spun, într-un mod comic- amar, că “s-au născut obosiți” deși această stare nu este deloc una normală. Vitalitatea este o calitate cu care ne-am născut toți, iar bucuria de a fi și de a trăi trebuie să facă parte din starea noastră obișnuită, chiar și atunci când suntem angajați în activități zilnice banale sau obișnuite.

În momentul în care oprești scurgerile de energie, viața ți se va schimba, se arată pe https://timdenning.com. Fiindcă a avea mai multă energie te va pune înapoi pe vibrația benefică ție, într-un punct energetic din care poți prospera și realiza. Astfel, se arată în aceeași publicație:

3 Cele mai PUTERNICE Acatiste de Mulțumire: să fii mulțumit înseamnă să fii mai fericit Nimic nu se pierde, totul (iubirea) se transformă. 3 Daruri Magice ale Scorpionului Lucrurile despre care nu vorbim – Holocaustul romilor. Expoziție video la metrou

- mai multă energie îți va permite să creezi în loc să consumi

- mai multă energie îți va permite să investești mai mult efort

- mai multă energie îți va permite să îți descoperi pasiuni ascunse

- mai multă energie îți va permite să vezi lumea în mod diferit

- mai multă energie te va ajuta să îți îmbunătățeșți relația cu ceilalți oameni

Iată și alte câteva posibile semne ale scurgerilor de energie:

- starea de iritabilitate

- foarte des, cele mai multe lucruri, chiar și cele ușoare, ți se pare greu de realizat, grele, ca niște poveri

- dureri de cap

- dificultăți în a te convinge să începi și să termini anumite taskuri

- dificultăți în a te recupera dintr-o anumită afecțiune / te confrunți cu niște afecțiuni pentru care medicina tradițională nu are un leac exact sau o soluție anume.

Pui mic, minune mare: Despre ziua de dinainte să devin mamă. Scrisoare pentru copilul meu Adrian Păunescu: Repetabila povară Leagăn pentru toată copilăria

Ce anume cauzează aceste scurgeri de energie din câmpul nostru energetic?

- faptul că nu ai suficientă grijă de tine și pui mereu nevoile celorlalți pe primul loc, ignorându-le pe cele proprii

- faptul că nu setezi niște limite și că nu poți spune “nu” altora

- te lași copleșit de mediile negative, de știrile negative, de zgomotul altora de pe social media sau de viețile lor. Și zgomotul fizic poate produce scurgeri de energie, mai ales că în mediul urban trăim în astfel de medii și auzim aproape permanent zgomotul mașinilor sau agitația zilnică a oamenilor. Chiar dacă o societate aglomerată îți poate oferi iluzia că ești “viu”, angrenat și implicat într-un mecanism mai mare, în realitate, zgomotul mediilor populate poate contribui enorm la aceste scurgeri de energie. Nu degeaba se spune că avem nevoie “să ne auzim gândurile” la propriu și la figurat. Liniștea ne conectează mai bine la propria ființă și la scopul nostru autentic. Zgomotul naturii este diferit de cel al mașinilor, el încarcă, nu consumă, fiindcă este în armonie cu întreaga creație.

Cele mai încurajatoare citate despre succes ”Numai într-un suflet împăcat încape toată lumea deodată”. Citate memorabile si vorbe spirituale de la Iustin Pârvu, marele duhovnic al României Istoria jeanșilor: cum s-a ajuns de la fuste lungi la blugi de damă

- încă ești prizonier al propriilor traume sau a ceea ce ți s-a întâmplat în trecut

- unii oameni toxici sau interacțiunea constantă/ relațiile cu astfel de oameni ne pot seca de energie. La fel și relațiile caracterizate drept “incerte”, “complicate”. Incertitudinea, faptul de a nu fi niciodată sigur de omul de lângă tine, poate produce pagube emoționale serioase, chiar traume.

- conflictele și certurile (mai ales cele cu o persoană de care ești atașată energetic și emoțional, dar și cele cu necunoscuți – de exemplu în mijloacele de transport în comun ) te pot priva de o bună cantitate de energie vitală. Nu degeaba se spune că nu este bine să te duci la somn într-o stare de supărare față de omul iubit.

- un mediu haotic, dezorganizat, în jurul tău te poate depriva de energie. La fel ca și faptul de a nu avea un scop conturat în mintea și viața ta, acel mic motor care să te motiveze și să te pună pe picioare, să îți miște rotițele posibilităților tale

Maria Daud - “MoonGlow a crescut frumos, a crescut organic și prin educație” Placenta praevia: ce înseamnă și care sunt factorii care afectează placenta – explicații de la un medic ginecolog Adriana Bogatu: “Cititorii români sunt foarte inteligenți, inițiați, adevărați”

Citiți mai multe informatii pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri