23 Martie 2022 publicat în Spiritualitate 6616 share-uri

Suntem un corp energetic, iar în viața noastră sunt lucruri, oameni, situații care ne dau energie sau ne iau, suntem într-un continuu "du-te-vino" energetic. Oferim și primim energie la rândul nostru fără să o conștientizăm uneori, însă în momentul în care doar oferim și nu punem la loc sau, mai rău, încep să ni se scurgă și rezervele de energie, putem intra într-un deficit grav de energie care să ne afecteze câmpul vibrațional, viața și calitatea ei.

Energia nu este infinită așa că ar trebui să fim atenți la modul în care o cheltuim astfel încât să nu cauzăm un deficit energetic în câmpul și în sufletul nostru. Imaginează-ți-o ca pe o găleată mare și plină în care apare prima oară o gaură prin care se scurge energie, apoi încă una, apoi mai multe. Ce se va întâmpla cu găleata dacă tot conținutul său se revarsă în afară prin acele găuri? Cum le astupăm astfel încât să împiedicăm revărsarea de energie?

Semne că sufletul tău înregistrează Scurgeri de energie

A avea scurgeri de energie și o vibrație joasă poate fi resimțit și la nivel fizic. Cum? Ei bine, te poți simți permanent obosit, secătuit de energie, abătut, ca și cum nu trăiești cu adevărat, ci doar “te târăști” în propria viață de zi cu zi. Ți se pare că nu ai destulă energie pentru a realiza toate lucrurile pe care ar trebui să le realizezi sau le realizezi cu dificultate, cu un mare efort de voință din partea ta. De asemenea, ai des schimbări de dispoziție, te confrunți cu sentimente de anxietate sau stres, te simți deconectat de propria persoană, de ceea ce se întâmplă în jurul tău, îți simți mintea împrăștiată sau în ceață, întâmpini dificultăți în a te concentra. Conștientizezi că este ceva în neregulă fiindcă ai acest sentiment că îți iroseșți timpul și viața și că nu ai făcut nimic cu timpul tău, despre care știi că este limitat. Iar acest lucru te stresează și te preocupă și mai rău, pune și mai multă presiune asupra ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Bineînțeles, nu putem pune întotdeauna oboseala pe seama pierderilor de energie spirituală, pot exista o mulțime de motive pentru care ne simțim obosiți: anumite afecțiuni (cele tiroidiene, suprarenale spre exemplu, dar nu numai), anumite infecții sau dezechilibre hormonale și chimice din organism, tulburările de somn, lipsa de motivație interioară, depresia, nutriția deficitară sau care nu ține cont de nevoile reale unice ale corpului fiecăruia (spre exemplu, faptul că nu echilibrăm un anumit deficit vitaminic), faptul că suntem prea ocupați făcând de toate și nu ne acordăm suficient timp pentru a ne relaxa și a nu face nimic. Înainte de a cauta o cauză spirituală a faptului că vă simțiți lipsiți de energie, asigurați-vă că ați consultat un medic și că le-ați exclus pe cele fizice și biologice.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut
Foto: bezikus /Shutterstock

Uneori, aceste pierderi de energie se pot transforma într-un pattern și o modalitate de a fi, de aceea unii dintre noi spun, într-un mod comic- amar, că “s-au născut obosiți” deși această stare nu este deloc una normală. Vitalitatea este o calitate cu care ne-am născut toți, iar bucuria de a fi și de a trăi trebuie să facă parte din starea noastră obișnuită, chiar și atunci când suntem angajați în activități zilnice banale sau obișnuite.

În momentul în care oprești scurgerile de energie, viața ți se va schimba, se arată pe https://timdenning.com. Fiindcă a avea mai multă energie te va pune înapoi pe vibrația benefică ție, într-un punct energetic din care poți prospera și realiza. Astfel, se arată în aceeași publicație:

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

- mai multă energie îți va permite să creezi în loc să consumi

- mai multă energie îți va permite să investești mai mult efort

- mai multă energie îți va permite să îți descoperi pasiuni ascunse

- mai multă energie îți va permite să vezi lumea în mod diferit

- mai multă energie te va ajuta să îți îmbunătățeșți relația cu ceilalți oameni

Iată și alte câteva posibile semne ale scurgerilor de energie:

- starea de iritabilitate

- foarte des, cele mai multe lucruri, chiar și cele ușoare, ți se pare greu de realizat, grele, ca niște poveri

- dureri de cap

- dificultăți în a te convinge să începi și să termini anumite taskuri

- dificultăți în a te recupera dintr-o anumită afecțiune / te confrunți cu niște afecțiuni pentru care medicina tradițională nu are un leac exact sau o soluție anume.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Ce anume cauzează aceste scurgeri de energie din câmpul nostru energetic?

- faptul că nu ai suficientă grijă de tine și pui mereu nevoile celorlalți pe primul loc, ignorându-le pe cele proprii

- faptul că nu setezi niște limite și că nu poți spune “nu” altora

- te lași copleșit de mediile negative, de știrile negative, de zgomotul altora de pe social media sau de viețile lor. Și zgomotul fizic poate produce scurgeri de energie, mai ales că în mediul urban trăim în astfel de medii și auzim aproape permanent zgomotul mașinilor sau agitația zilnică a oamenilor. Chiar dacă o societate aglomerată îți poate oferi iluzia că ești “viu”, angrenat și implicat într-un mecanism mai mare, în realitate, zgomotul mediilor populate poate contribui enorm la aceste scurgeri de energie. Nu degeaba se spune că avem nevoie “să ne auzim gândurile” la propriu și la figurat. Liniștea ne conectează mai bine la propria ființă și la scopul nostru autentic. Zgomotul naturii este diferit de cel al mașinilor, el încarcă, nu consumă, fiindcă este în armonie cu întreaga creație.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

- încă ești prizonier al propriilor traume sau a ceea ce ți s-a întâmplat în trecut

- unii oameni toxici sau interacțiunea constantă/ relațiile cu astfel de oameni ne pot seca de energie. La fel și relațiile caracterizate drept “incerte”, “complicate”. Incertitudinea, faptul de a nu fi niciodată sigur de omul de lângă tine, poate produce pagube emoționale serioase, chiar traume.

- conflictele și certurile (mai ales cele cu o persoană de care ești atașată energetic și emoțional, dar și cele cu necunoscuți – de exemplu în mijloacele de transport în comun ) te pot priva de o bună cantitate de energie vitală. Nu degeaba se spune că nu este bine să te duci la somn într-o stare de supărare față de omul iubit.

- un mediu haotic, dezorganizat, în jurul tău te poate depriva de energie. La fel ca și faptul de a nu avea un scop conturat în mintea și viața ta, acel mic motor care să te motiveze și să te pună pe picioare, să îți miște rotițele posibilităților tale

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Citiți mai multe informatii pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri