CNN a dat publicitatii recent, un reportaj cutremurator, dupa cum l-a denumit publicatia romaneasca Jurnalul National, despre traficul cu romance obligate sa se prostitueze in Marea Britanie.

Actele i-au fost retinute si odata cu finalizarea “gratarului”, s-au derulat cu repeziciune actiunile premergatoare exploatarii sexuale a minorei: i s-au realizat acte false care sa ii permita iesirea din tara fara a fi necesar acordul parintilor, a fost amenintata, batuta, abuzata sexual, transportata peste granita pentru ca in final sa nu mai aiba puterea sa se impotriveasca exploatarii sexuale. Cu toate acestea, Marinela din punct de vedere psihologic, a dezvoltat strategii de adaptare la o situatie puternic traumatizanta care au plasat-o din rol de victima in rol de supravietuitor.

In contextul in care familia nu mai avea nici o informatie despre ea, fiind etichetata de catre autoritati ca <<inca o persoana disparuta>>, Marinela a reusit sa reziste tratamentelor sadice, abuzurilor sexuale recurente si propriilor trairi emotionale negative pe toata durata exploatarii".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri