Marinela Badea, o tanara de 20 de ani din Romania, a fost fortata sa se prostitueze in Marea Britanie, dupa ce a fost rapita de traficanti si tinuta prizoniera timp de trei ani. Sa fii fortata sa te prostituezi Probabil ca este unul dintre cele mai oribile lucruri care i se pot intampla unei femei. In Europa secolului XXI, mii de femei cad in plasa traficantilor, iar Romania este paradisul traficului de fiinte umane, arata ultimele statistici.

Fata era intr-o stare de disperare, abia manca si a slabit foarte repede, ajungand “piele si os”. Ulterior a primit si prima bataie zdravana fiindca a refuzat sa fac sex. “M-a batut si m-a fortat sa fac sex anal cu el. A durut ingrozitor. Ma tragea de par. Din cand in cand ma lovea cu capul de coltul usii. Durea ingrozitor”…

Deja traia de cateva saptamani acest chin, cand Nejloveanu a imbracat-o intr-o lenjerie intima tipatoare si a dus-o la un bordel prezentat ca sauna. Nu vorbea o boaba de engleza. Cand primul client a cerut-o, a vrut sa spuna ca nu vrea sa faca nimic si ca este traficata, dar nu stia cum. A inceput sa planga, sperand ca acesta va intelege si i se va face mila de ea. Nu a inteles. Si niciunul dintre cei care au urmat nu au inteles….

De multe ori, Marinela trebuia sa se dezbrace si sa faca sex cu barbati betivi si care miroseau urat. “Chiar daca miroseau, venind direct de la serviciu, trebuia sa te culci cu ei – era atat de ingrozitor. Va puteti inchipui cat de ingrozitor ma simteam, trebuind sa ma dezbrac in fata acestor oameni cu acea lenjerie intima pe care mi-o dadusera? Trebuia sa fiu la liceu si nu in Anglia sa ma culc cu barbati, ca sa fac bani pentru criminali”, marturiseste Marinela.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

In prima zi ca prostituata, fata a obtinut 300 de lire si a fost fortata sa predea fiecare penny.” Apoi am inceput sa castig £400, £500. Dupa o luna faceam £500 pe zi, dar daca vroiam o tigara sau o ciocolata, trebuia sa cer”. Turele ei de prostituata erau de 12 ore, de la 10 seara pana la 10 dimineata, sapte zile din sapte. Era normal, pentru ea si celelalte fete traficate, sa se culce chiar si cu 10 barbati pe zi. Uneori, ea a fost obligata sa faca sex de 12 ori cu barbati diferiti. Clientii plateau cate 40 de lire pe partida. Majoritatea erau barbati albi sau asiatici, unii erau client fideli, dar majoritatea erau straini. Unii erau beti, cativa erau violenti.

Timp de trei ani, pana in momentul in care politia a anihilat reteaua de trafic de fiinte umane, Marinela Badea a trait acest cosmar. Ca ea… probabil alte mii de fete si femei, foarte multe dintre ele, provenind din Romania.

Marinela Badea, "profilul stereotip al victimei traficului de fiinte umane"

Avand o experienta de 3 ani ca manager de caz - psihoterapeut in cadrul ADPARE (Asociatia pentru Dezvoltarea Practicilor Alternative de Reintegrare si Educatie), Ioana - Georgiana Ionescu comenteaza din perspectiva lucrului direct cu victimele traficului de persoane, povestea Marinelei Badea:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri