Marinela Badea, o tanara de 20 de ani din Romania, a fost fortata sa se prostitueze in Marea Britanie, dupa ce a fost rapita de traficanti si tinuta prizoniera timp de trei ani. Sa fii fortata sa te prostituezi Probabil ca este unul dintre cele mai oribile lucruri care i se pot intampla unei femei. In Europa secolului XXI, mii de femei cad in plasa traficantilor, iar Romania este paradisul traficului de fiinte umane, arata ultimele statistici.

La un moment dat, in anul 2008, Marinela a disparut pur si simplu, iar familia ei s-a aflat in imposibilitatea de a gasi vreun indiciu despre disparitia ei. Acum fata se afla pe drumul de intoarcere de la scoala, in urmatorul moment, apropiatii nu mai stiau nimic despre ea. Marinela impartea un apartament cu o prietena in orasul Alexandria, unde era eleva la un liceu. In aceeasi zi de martie, in anul 2008, la usa apartamentului au aparut doi barbati. Unul dintre acestia era Marius Nejloveanu.

Venisera sa o “invite” pe fata, la un gratar. Ea a refuzat sa mearga. "Cand au auzit ca nu vreau sa merg, m-au apucat si m-au lovit cu capul de dulap, spunandu-mi <<Pune-ti haina pe tine>>". Celalalt barbat a vazut buletinul fetei, pe masa, langa televizor si l-a confiscat impreuna cu telefonul ei. Marinela a fost dusa la o ruda a lui Nejloveanu, langa Alexandria. Acolo, dupa ce a fost rapita, a fost violata. “Le-am zis ca vreau sa merg acasa si m-au batut. Apoi si-au chemat un prieten si m-au fortat sa ma culc cu el. Din acea zi, m-au tinut prizoniera”, povesteste Marinela.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

In zilele ce au urmat, prietenii si familia au incercat sa o gaseasca dar nu aveau niciun indiciu. Profesorii de la scoala erau stupefiati si ei de disparitia ei. Cautarile erau intense dar Marinela primise deja o noua identitate. Traficantii i-au facut fetei un pasaport fals, care a transformat-o din minora, intr-o fata adulta, de 21 de ani, apoi au dus-o la Bucuresti si au obligat-o sa plece cu o cursa spre Anglia. Nejloveanu i-a promis o slujba de femeie de serviciu la un hotel. Trei zile mai tarziu, in aprilie 2008, romanca se afla in statia centrala de autobuz, din Birmingham.

O femeie care s-a prezentat ca fiind o prietena a lui Nejloveanu a luat-o in custodie si a dus-o intr-o locuinta din suburbii, unde locuiau alte doua romance. Am fost intrebata: "Stii sa pui un prezervativ?" "Ce vorbiti?", le-a intrebat pe cele doua fete de acolo. Urma sa afle in curand. Marinela a refuzat sa le insoteasca pe aceste fete la un bordel din apropiere si drept consecinta, a primit prima amenintare cu moartea din viata ei. Daca nu va coopera, Nejloveanu ii va lua viata.

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri