12:01, 11 Ianuarie 2011 publicat în Social

Copii si mame din 40 de tari aflate in curs de dezvoltare sunt expusi zilnic riscului de a se imbolnavi de tetanos, multi dintre cei afectati de aceasta maladie traind in zone greu accesibile, lipsite de serviciile medicale de baza.

Comunicat de presa

Impreuna cu Pampers si UNICEF putem schimba, printr-un simplu gest, destinul a milioane de mame si copii din intreaga lume. In prezent, la nivel global sunt 170 milioane de femei si copii care au nevoie de ajutorul si bunavointa acelora mai norocosi decat ei. Copii si mame din 40 de tari aflate in curs de dezvoltare sunt expusi zilnic riscului de a se imbolnavi de tetanos, multi dintre cei afectati de aceasta maladie traind in zone greu accesibile, lipsite de serviciile medicale de baza.

Citeste si:
Testul Luminii: Ce dar spiritual primești de Paște?
Testul Luminii: Ce dar...

Pampers si UNICEF isi unesc din nou fortele in campania “1 pachet = 1 vaccin”, o campanie care da o sansa la viata celor afectati de aceasta boala nemiloasa. Pana acum, sustinatori din intreaga lume ai campaniei initiate de catre Pampers si UNICEF, “1 pachet = 1 vaccin”, au reusit, printr-un singur gest, sa schimbe vietile a 100 de milioane de oameni. Dar alte 170 de milioane de femei si copii au inca nevoie de ajutorul nostru.

Prin campania “1 pachet = 1 vaccin”, pana in prezent, Pampers a reusit sa doneze catre UNICEF in Romania, suma necesara achizitionarii a 4,6 milioane de vaccinuri. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara sustinerea parintilor, familiile din Romania dovedindu-se sustinatori activi ai campaniei. Multumim acestora pentru sprijinul pe care ni l-au oferit pâna acum si ii chemam alaturi de Pampers si UNICEF, sa ajute la salvarea celor ce inca au nevoie de ajutor. Ajutorul fiecaruia dintre noi conteaza!

Ca si in anii trecuti in Romania, in 2011 parintii au posibilitatea de a se alatura campaniei Pampers-UNICEF. Pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate in perioada Ianuarie – Februarie de catre familiile din Romania, Pampers va dona catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin antitetanos. Este un mic gest, care va putea insa schimba vietile a milioane de oameni; pentru ca 1=1, un pachet = un vaccin.

Citeste si:
Mastercard lansează 'Piața la drum', primul proiect din Romania...
Mastercard lansează \'Piața la...

Pampers isi concentreaza eforturile si expertiza pentru a contribui la imbunatatirea calitatii vietii copiilor din intreaga lume si apreciaza sustinerea pe care parintii din Romania au demostrat-o pe parcursul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”. Dorind sa multumeasca acestora pentru gestul lor, Pampers va dona si anul acesta maternitatilor din patru orase, mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri