Recent, Presedintele Traian Basescu a declarat intr-o emisiune TV, ca exclude orice sansa la presedintia Romaniei, a unei femei. Evident, moderatorul l-a intrebat pe acesta despre Elena Udrea, membra extrem de activa in PD-L. Basescu raspunde clar nu. Argumentul sau? Lipsa de experienta

De ce? Pentru ca nu are experienta de viata. Pai daca ar fi dupa experienta de viata, atunci Basescu ar fi avut nevoie de inca 100 ani. Daca viata nu consta doar din sprituri, vulgaritati, agresivitate, ci si din citit, cultivat, inteles oameni, experienta lui de viata tinde la 0. Si totusi a ajuns presedinte. Dna Udrea cred ca stie mai multe. Asa ca poate fi optimista. Sau experienta de viata prin ochii unei femei nu conteaza?

La noi nu se pune problema unui procentaj minim al reprezentarii femeilor in politica. Fara acel procentaj nu se poate vorbi de democratie, pentru ca nu se poate vorbi de reprezentarea unei parti a populatiei. Dar cui ii pasa de democratie?”, scrie autoarea blogului.

"M-a surprins faptul ca cel mai mare sustinator al femeilor din politica, domnul Traian Basescu, un barbat in politica, caruia multe, mai ales din PD-L, ii datoreaza ascensiunea, cariera si functiile pe care le ocupa. Suntem multe femei in functii importante, adica Roberta Anastase, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Monica Iacob Ridzi, iar el nu ne-a dat sansa la functia de presedinte al partidului, la cele mai inalte functii in stat. Asta sigur ca e un motiv de deceptie pentru noi, femeile", a declarat Elena Udrea, ca reactie la declaratia negativista fata de femei, manifestata de Traian Basescu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Cu roz in politica?

Mai departe, este foarte interesant si schimbul de replici pe care autoarea blogului 7000ani.blogspot.com il are cu una dintre cititoarele ei, ce ii marturiseste ca in ciuda tuturor argumentelor, poate ca intr-adevar, Elena Udrea nu este deloc potrivita pentru a ocupa cea mai inalta functie a tarii.

“N-as vrea ca femeile din politica sa aiba o imagine ca a ei. E prea roz bonbon. Iar imaginea conteaza mult in politica. Exista multe prejudecati in randul alegatorilor si o politiciana trebuie sa tina cont de ele. Daca lumea nu te ia in serios cu rochiile tale mulate cu posetele tale pastelate etc., tie, sau celui care se ocupa de imaginea ta, trebuie sa i se aprinda un beculet”, comenteaza cititoarea.

Iata ce raspuns primeste aceasta:

“Crezi ca eu o plac pe Udrea? Dar chestiile cu eleganta, cu "feminitatea" nu ma enerveaza. Tocmai ca aceste manifestari ale personalitatii ei, oricum ar fi ele, imi plac. Ce nu-mi place e ca pare un catelus al lui Basescu, ca e acolo datorita traficului de interese. E sotia unui partener de afaceri al lui Basescu. Ca feminista nu plac o femeie maritata cu unul cu bani, care ajunge in politica datorita lui. Cat despre chestia cu Norvegia, ce sa mai vorbim...

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri