Acum cateva zile a facut audienta pe toate canalele de media deschiderea celui mai mare bordel din Europa. In care majoritatea angajatelor, vor fi romance.

Stirea suna mai exact asa: "Cel mai mare bordel din Europa s-a deschis in Spania, iar majoritatea angajatelor sunt prostituate romance. Bordelul Paradis s-a deschis in centrul localitatii spaniole Jonquera si numara peste 200 de prostituate, majoritatea romance". (Sursa)

Blogul initiativafemina.blogspot.com comenteaza reactiile oamenilor cu privire la aceasta stire:

“O gramada de oameni si-au dat cu presupusul referitor la moralitatea, oportunitatea sau legalitatea... evenimentului.

Dincolo de abstractiunea rece a statisticii, ma intreb cati dintre cei care au comentat “evenimentul” s-au gandit ca Ana, ar putea fi sora lor, Maria, colega care le-a suflat la bac, iar Gherghina, vecina care le-a bandajat genunchii atunci cand s-au lovit.

Cati au inteles ca ele, ca si Ioana sunt fiicele cuiva? Si, mai mult decat atat, cati s-au gandit ca femeile astea nu au alternativa. Poate si din cauza lor, dar si din cauza mea, a ta, a noastra, care n-am fost in stare sa obligam un stat, mai mult, o intreaga Uniune Europeana care ne da lectii de democratie si morala, sa le ofere aceasta alternativa? Nu doar lor, dar nici lui Inez, nici lui Chantal,si nici Ludmilei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Marginalizate de societate, hulite de biserica, respinse de familiile lor, aceste femei sunt “gazduite “ in bordel ca sa nu mai fie pe strada, lezand feeling-ul trecatorilor “onesti si virtuosi”.

Inchise acolo, si Ana, si Maria, si Ioana, si Gherghina, si Inez, si Ludmila, si Chantal imi amintesc de felul in care unii ascund mizeria sub pres, sustinand ca ceea ce nu se vede, nu exista”.

Foto: Samantha Jade Royds


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri