Sunt ingrijitoare, femeie de serviciu, intendenta, gradinareasa fara studii in domeniu si femeie libera! Este o cantareata care spune ca e mama si femeie usoara, o nenorocita si o gospodina, iubita si sotie in acelasi timp. Ma regasesc in versurile ei si sunt mandra de mine.

Ne-am blamat parintii, ca nu sunt mai bogati, ca nu au economisit suficient sa ne ajute, ca nu ne-am nascut intr-o familie instarita, astfel incat sa nu simtim cresterea constanta si innebunitor de rapida a preturilor, precum si deprecierea, la fel de incrancenata a banutilor pe care-i castigam.

Am renuntat la tigari, am renuntat la iesitul in week-end la restaurant, pentru noi era suficienta fericirea copiilor. Insa nici asta nu a fost o solutie. Ne-am gandit la cei fara studii, la cei din tara dar si la cei care au plecat in strainatate si si-au facut firme, si-au deschis afaceri, au inceput sa faca ori comert ori specula.

Am jurat intr-o prima faza ca noi nu vom face asa ceva. Am spus ca noi avem diplome si ca va trebui sa reusim! Si am reusit! Am reusit sa gasim o familie superba, o casa minunata, niste oameni grozavi, care, cu mofturile lor de oameni nascuti in lux, au bunul simt, echilibrul, inteligenta sa ne trateze nu neaparat ca fiind egalii lor, dar nici cu aere de superioritate, sa ne motiveze in fiecare luna mai mult, pentru ca au observat ca rezultatele sunt uimitoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ghid pentru alegerea mobilierului interior Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Da, municim mult uneori, insa niciodata degeaba!

Si ne-am gandit cat de simplu ar fi daca si ceilalti ar face la fel, daca munca ar fi rasplatita la adevarata ei valoare, daca oamenii ar fi intelegatori, onesti si cinstiti astfel incat motivatia sa existe. Ne-am luat ca exemple concrete si ne-am analizat pana la cel mai mic por si ne-am raspuns fara ezitate: da, e mai bine aici, din toate punctele de vedere. Si nu numai ca avem un trai bun, fara excese, fara lipsuri, dar avem si viitorul nostru si al copiilor nostri asigurat.

Da, municim mult uneori, da, muncim si seara alteori, insa niciodata degeaba, niciodata cu greu, intotdeauna recompensat si apreciat. De mult nu mai stim ce inseamna sa strige cineva la noi, de mult nu mai stim sa spunem: “Sa traiti sefu’”, de mult nu mai spunem ca nu avem suficienti banuti in portmoneu pentru orice pofta!

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri