Sa donam pentru victimele inundatiilor!

12:07, 12 Iulie 2010 publicat în Social

Mi-a atras atentia o fotografie care circula in reteaua de socializare Facebook, in care o batranica plange, tinand in mana o paine. Trist.

Pana in acest moment, bilantul inundatiilor arata 22 de persoane decedate si 7.000 de persoane care au fost evacuate. (Sursa)

“Sa ne punem aceasta poza la avatar pentru a propaga campania umanitara si sa trimitem sms pentru banutii oamenilor ... cea mai simpla cale e sa va Tag-uiti singuri pe aceasta poza si apoi sa o “Save as Profile Photo”, suntem incurajati, printr-un mesaj care insoteste fotografia. Puteti dona 2 euro (netaxati) pentru a arata un infim gest de solidaritate cu ocmenii napastuiti de inundatii.

Citeste si:
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în...
Studiu: 71% dintre copii...

Un alt mesaj care sprijina donatiile pentru victimele inundatiilor gasit  in blogosfera, si care are puterea de a emotiona, suna asa: “Nu uita ca esti om in aceste momente cand multi dintre romani stau sinistrati, in ape, dupa ce au pierdut tot ce aveau. Daca pentru tine 2 Euro sunt pretul unei ape la o terasa, pentru cei la care vor ajunge, vor insemna mult mai mult daca toti vom face la fel. Renuntand azi la ceva ce pentru tine nu e prea mult, arati ca de fapt incercarea continua de a te transforma intr-un atom social insensibil nu a reusit si ca ai ramas un OM", scrie blogerul Codrin Scutaru. El sprijina Campania "Apa trece, Romania ramane", initiata de Antena 3 si Fundatia Mereu Aproape, despre care puteti afla mai multe detalii aci.

De asemenea, persoanele care vor sa contribuie cu bani, pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane www.crucearosie.ro sau pot face donatii in conturile special deschise de Crucea Rosie Romania la BRD - Agentia Piata Romana:

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus

Cont lei RO36BRDE410SV51618614100
Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100

Puteti face donatii de alimente greu perisabile prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii in toate magazinelor din retelele: Carrefour, Real, Mega Image si Metro. Alimentele de baza sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Rosii in toate zonele afectate de inundatii din tara.

Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena necesare persoanelor afectate de inundatii si asistarea acestora pe termen mediu.

Foto main: By MDay Photography /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri