Bucureștenii din nou rămân fără apă caldă. Peste 6.000 de blocuri din Capitală nu vor avea apă caldă timp de o săptămână din cauza unei avarii de termoficare.

Bucureștenii, din nou fără apă caldă

Termoenergetica anunță o nouă avarie la rețeaua de termoficare. Din această cauză peste 6.000 de blocuri din toate sectoarele din Capitală vor rămâne fără apă caldă timp de o săptămână.

De asemenea, Termoenergetica a anunțat că 70% din blocurile din București, la moment nu au apă caldă. Este vorba de peste 5.000 de blocuri din cele 9.200 de blocuri care nu au apă caldă deloc, iar altele 1.500 care sunt deficitare.

Mii de bucureșteni sunt nevoiți din nou să stea cu cratița pe aragaz pentru a face baie sau pentru alte nevoi. Se pare că răbdarea lor este la limită și spun că toate aceste situații sunt deja o bătaie de joc la adresa lor.

Compania a anunțat că la rețeaua de termoficare au avut loc noi avarii, iar din această cauză, bucureștenii au de suferit...din nou. Pe parcursul verii au avut loc mai multe astfel de avarii, iar locuitorii Capitalei s-au plâns continuu de faptul că nu au apă caldă.

Citiți continuarea pe 9news.ro

Foto fr si main: igorykor /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri