Kaufland România anunță startul celui de-al treilea – și ultimul - apel de proiecte în cadrul programului de finanțare a ONG-urilor cu granturi nerambursabile în valoare totală de 1 milion de euro, pentru a derula proiecte sustenabile pentru România.

Comunicat de presă

ONG-urile sunt invitate să își pregătească aplicațiile pentru cea de-a treia sesiune de depunere a proiectelor, care are loc pe 21 august 2018. Înscrierile se fac online pe platforma programului, disponibilă la www.instaredebine.ro, numai pe această dată, între orele 9,00 – 16,00. Nu există o limită de cereri de finanțare ce pot fi depuse, comisia de jurizare evaluând toate solicitările complete ce îndeplinesc criteriile de aplicare descrise pe site-ul programului, în Ghidul Solicitantului.

Primele două apeluri de proiecte au fost întâmpinate cu un interes deosebit de organizațiile neguvernamentale din întreaga țară, atât din mediul urban, cât și din mediul rural. Numai cel de-al doilea apel de proiecte, care a avut loc în luna iunie, a înregistrat 320 de proiecte depuse în doar câteva ore, pentru toate cele trei domenii finanțate în cadrul programului: cultură, sport și viață sănătoasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Caria dentară – ce este și cum se tratează

Kaufland România organizează acest program de finanțare a ONG-urilor cu 1 milion de euro din dorința de a sprijini dezvoltarea comunității. Proiectele care au primit finanțare până acum în cadrul programului vor fi publicate pe site-ul www.instaredebine.ro începând cu luna august. Printre ele se numără, spre exemplu, Classic Unlimited 2018, derulat de Asociația FAPTE din Cluj, ce va duce muzica clasică în locații atipice precum sedii de firmă, ateliere, cafenele, tipografii sau sedii de bănci, sau From the Streets to the Olympics, al Asociației Clubul Sportiv Sport Promotion, care aduce baschetul 3x3 mai aproape de peste 500 de copii și tineri, invitați să se antreneze cu numărul 1 mondial Dušan Domović Bulut sau să asiste la meciuri demonstrative și competiții alături de alți campioni la București, între 7-13 septembrie, înaintea FIBA 3x3 U18 Europe Cup 2018.

Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Programul #ÎNSTAREDEBINE se adresează tuturor asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă, valoarea maximă a finanțării acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro). O atenție specială în finanțare este acordată proiectelor pentru zonele rurale: 25% din totalul proiectelor sprijinite se vor adresa comunităților și beneficiarilor din mediul rural.

,,Primele etape ale proiectului au constituit un succes și ne reconfirmă uriașa nevoie de sprijin a comunităților. Suntem un partener dedicat și ne bucurăm că putem să sprijinim ONG-urile să transpună în realitate ideile pentru o Românie mai bună. Încurajăm cât mai multe organizații să acceseze fondurile”, a afirmat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Programul #ÎNSTAREDEBINE este susținut de Kaufland România și implementat cu sprijinul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri