17 Iulie 2018 publicat în Social 5 share-uri

Henna ca in India, crafts ca in Coreea si codite ca in Africa, expozitie cu mesteri unul si unul si multe activitati faine pentru cei mari si mici sunt de gasit weekendul care vine in gradina de pe str. C. A. Rosetti nr. 37.

Comunicat de presa

Vara e grea e in oras pentru cei intre vacante sau care nu pot calatori pe meleagurile pe care le viseaza asa ca, pentru daca sunteti cu sufletul in alte locuri, aducem putin exotic, putin misterios si putin de departe la Gradina cu calatorii, care se va desfasura pe 21 – 22 iulie la Merlock.

Am pregatit si de data aceasta targ mare cu artisti si artizani priceputi care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite si multe alte lucrusoare cu care sa va impodobiti, pe care sa le purtati, oferiti in dar sau luati acasa, ca pe suvenirurile din vacante.

In zona de ateliere si activitati pictam barcute de lut, sa ne aminteasca de aventurile pe mare, cu Ch’artist – Paint your own pottery studio dar si tricouri, brelocuri fistichii si ingerasi de lemn. Se coloreaza cu marmura alaturi de Buticul Lizzucai, se invata decoupage cu Dori’s Creations si se calatoreste cu gandul departe in baloanele cu aer cald decorate de Sarang Hanguk si desenele cu gari de altadata, alaturi de Calator prin garile de odinioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Pe cei mai mari ii tentam cu henna mestesugita de la Mehndi Tattoos by Laura, impletituri si codite africane cu Afro Mood Hairstyle, codite de ata si coronite de flori, pana la ultima floare, impletite cu drag de Mirela de la FlorArt Boutique.

Pe terasa se vor auzi de la 14:00 muzici inspirate de America de Sud, aduse de Ezirk iar bucataria de la Merlock promite gusturi si arome de vacanta, asa ca, fie ca sunteti in oras de bunavoie sau cu mai putine alternative, in gradina e umbra si relaxare si va asteptam la povesti zilnic de la 10:00 la 21:00. Intrarea este libera.

Programul complet al Gradinii cu Calatorii il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) si pe site-ul https://gradinacuartisti.ro/. Ultima editie speciala, plina de soare, creativitate si relaxare a Gradinii cu Artisti va fi Gradina Mariei (8 – 9 septembrie).

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio Romania Cultural, Romania Libera, Agerpres, Iqads, Smark, acasa.ro, eva.ro, Kudika, Garbo, PRWave, Iqool, The Trends, 4arte, Revista Atelierul, Mujer, Fashion 8, Goingout, Bucharest Guide, Pro Bucuresti, CityScout, suntparinte.ro, copilul.ro, Gokid, inoras.ro, Cotofana urbana, Munteanu, Kfetele, Gratuitor, bucuresteni.ro, Bucharest City App, Feeder, CityGuide.

Pentru orice alte informatii: Anca Spiridon – anca@creativearts.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri