ghid pentru o viaţă împlinită

Drama unei fetiţe de 4 ani care trăieşte în întuneric: Un SMS îi poate reda vederea!

La doar un an, Adelina Enache a fost diagnosticată cu displazie septo-optică, o afecţiune foarte gravă care îi afectează muşchii dintre ochi şi creier şi nu o lasă să perceapă imagini

Comunicat de presă

La doar un an, Adelina Enache a fost diagnosticată cu displazie septo-optică, o afecţiune foarte gravă care îi afectează muşchii dintre ochi şi creier şi nu o lasă să perceapă imagini.

Părinţii micuţiei au fost pur şi simplu distruşi la aflarea veştii că fetiţa lor nu o să le vadă niciodată chipul, mai ales că toţi doctorii din ţară le-au spus ca nu există nicio speranţă. Cu toate acestea, părinţii au jurat că nu se vor opri niciodată şi vor căuta în orice colţişor al Planetei un doctor să le vindece fata. Un an a durat căutarea lor până când, în sfârşit, au găsit un spital care s-a confruntat cu acest tip de maladie. Au plecat de urgenţă în Thailanda, unde Adelina a început acel tratament cu celule stem miraculos, întreaga cheltuială fiind susţinută de familie. Rezultatele nu au încetat să apară, însă copila trebuie să urmeze cel puţin încă 2 tratamente ca să aibă şansa la o vedere minimă de 30-50%.

Costul unui singur tratament se ridică la 35.000 de Euro, însă din nefericire au rămas fără fonduri şi nu mai pot continua. Mama Adelinei ne imploră să îi ajutăm copila, să o poată vedea şi să o poată cunoaşte fără să o pipăie.

Donează pentru Adelina!

Campania de strangere de fonduri pentru salvarea Adelinei se derulează pe platforma de donaţii a Asociaţiei “Salvează o inimă” - https://salveazaoinima.ro/campaigns/adelina-enache, unde sute de români au donat în total aproximativ 2.000 de Euro. De asemenea, donaţiile mai pot fi făcute şi prin SMS, la 8832, cu textul “Adelina” sau prin transfer bancar în consturile Asociaţiei:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari)..

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Drama unei fetiţe de 4 ani care trăieşte în întuneric: Un SMS îi poate reda vederea!.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.