Specialistii KRUK iti ofera cateva sfaturi prin care poti sa iesi la pensie cu suficiente economii, iar tu sa stai linistit(a) si sa ai o batranete frumoasa.

Asadar, fiecarei etape a carierei ii corespunde un anumit tip de investitii. Pentru inceput, obiectivul ar trebui sa fie cresterea mai rapida a resurselor, dar trebuie sa ai grija cum investesti

La sfarsitul carierei tale obiectivul ar trebui sa fie protectia banilor pe care i-ai acumulat. De aceea, la varsta de 60-65 de ani activele cu risc nu ar trebui sa depaseasca 10% din investitiile tale. Cu cat activele sunt mai variate, cu atat siguranta investitiei tale creste.

Revizuieste planul.

Este foarte important sa revizuiesti mereu planul initial pentru a te putea adapta usor la schimbarile economice importante sau la eventualele modificari ale cadrului legislativ. De asemenea, vei simti nevoia sa faci modificari in momentul in care vei capata mai multa experienta. Aceasta revizuire ar trebui sa iti permita monitorizarea obiectivelor propuse anterior. Daca vezi o neconcordanta iti poti planifica strategia din timp si vei preintampina situatiile dificile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

“Cumpatarea si planificarea sunt atribute ale romanilor, care de-a lungul timpului au invatat ca trebuie sa-si faca iarna car si vara sanie. Intelepciunea din batrani ne invata si astazi ca este bine sa ne pregatim din timp pentru diverse situatii, pentru a putea trece cu usurinta peste schimbarile inerente din viata noastra. Obtinerea informatiilor relevante si planificarea sunt elemente esentiale pentru un plan eficient, ale carui rezultate sa le resimtim atunci cand avem nevoie “, a spus Daniela Dochia, Senior Specialist Comunicare si Relatii Publice la KRUK Romania.

* Informatii oferite de specialistii Kruk


Foto homepage: Darren Baker / Shutterstock..com

Foto int: bleakstar / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri