8 Martie 2016 publicat în Social 72 share-uri

Sa nu uitam! Ziua de 8 martie este in primul rand o zi cand reafirmam cu tarie valoarea feminitatii in lume si cand femeile de pretutindeni isi reclama drepturile atat in familie, in relatiile de cuplu, in iubire… dar si in spatiul public, demonstrand cat sunt de puternice si aratand ca drepturile lor sunt departe de a fi respectate.

2. Novak Djokovic - tenismen, numarul 1 mondial

Tenismenul sarb Novak Djokovic, numarul 1 mondial, nu ne impresioneaza doar pe terenurile de mare slem, ci si in afara lor, unde este un adevarat AS.

Foto: Flickr; Frédéric de Villamil

Este un tip foarte autentic si poate acesta este unul dintre motivele pentru care a castigat atat de multa popularitate. Are o personalitate caracterizata de sportivitate, apreciere pentru adversarii sai si in acelasi timp, dorinta de a izbandi mereu. Este insa un om care invata din esecurile lui. Novak ne place si pentru ca are multa auto-ironie, ceea ce ii aduce de asemenea mult sarm.

Momentul celebru cand Novak i-a tinut umbrela unui copil de mingi:

Chiar daca a ajuns acolo sus, cel mai sus, nu ezita niciodata sa isi arate prietenia si umanitatea fata de oamenii din jurul sau, inclusiv fata de copii, de care adesea se inconjoara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Are o sotie minunata, Jelena Djokovic, pe care o iubeste mult si un copilas despre care vorbeste adesea pe pagina lui de Facebook. "Pentru mine, iubirea este o mare sursa de motivatie, inspiratie si energie. Ma face sa merg mai departe, ma face sa dau mai mult, ma face sa fiu flamand pentru mai mult. Sustin mereu celebrarea lucrurilor minunate. Faceti ca fiecare zi sa fie ziua iubirii", a scris Novak Djokovic, de Valentines Day, pe pagina lui de Facebook.

Novavak si Jelena, celebrand 10 ani de cand sunt impreuna:

Sursa foto: Facebook Novak Djokovic

Dar mai ales, ne place Novak pentru ca nu isi intoarce privirea de la probleme sociale grave, cum ar fi problema refugiatilor. Este ambasador UNICEF si si-a folosit notorietatea pentru a vorbi si despre drepturile oamenilor napastuiti si alungati de razboi, din casele lor.

Afla de pe pagina urmatoare, cine este LOCUL 3 in Topul nostru>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri