8 Martie 2016 publicat în Social 72 share-uri

Sa nu uitam! Ziua de 8 martie este in primul rand o zi cand reafirmam cu tarie valoarea feminitatii in lume si cand femeile de pretutindeni isi reclama drepturile atat in familie, in relatiile de cuplu, in iubire… dar si in spatiul public, demonstrand cat sunt de puternice si aratand ca drepturile lor sunt departe de a fi respectate.

Tom Hiddleston, actor britanic

Este sexy. Dar cum spuneam, in ceea ce priveste masculinitatea astazi… Nu prea mai e de ajuns sa arati bine. Tom Hiddleston este si foarte bun in ceea ce face, fiind unul dintre cei mai iubiti actori britanici. Dar mai ales, este feminist si nu ii este deloc teama sa afirme acest lucru. Noi credem ca acesta este cel mai sexy lucru in legatura cu Tom!

Sursa gif - giphy.com

In imaginea de mai jos isi arata sustinerea in campania feminista a Natiunilor Unite "He for She". Spune ca este alaturi de actrita Ema Watson, ambasadoarea acestei campanii si ca la randul sau, crede in egalitatea de gen:

Apoi, in mod cert nu vei mai auzi pe nimeni recitand asa cum recita Tom Hiddleston.... Te vei indragosti cu siguranta de vocea lui:

Este un barbat deosebit in viata de zi cu zi, iar rolurile sale sunt ME-MO-RA-BI-LE:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Si sigur, nu e de mirare ca Tom Hiddleston se implica in campanii pentru Pace:


Sursa: https://hellogiggles.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri