Alo Prematuritate –0800 390 678 - prima linie gratuita din Romania pentru preventie si suport in prematuritate

12:03, 21 Martie 2016 publicat în Social 4 share-uri

Asociatia Unu si Unu a lansat linia gratuita 'Alo, Prematuritate' 0800 390 678 pentru sarcinile aflate la risc si familiile cu prematuri.

Astfel, saptamanal, de luni pana vineri, parintii vor putea intra in dialog cu specialistii „Alo, Prematuritate” si pot suna la 0800 390 678 pentru a discuta direct cu un doctor ginecolog, doctor neonatolog, jurist, psiholog sau parinte.

„Alo, Prematuritate” este primul call center multidisciplinar din Europa care vine ca un sprijin, dar si ca o sursa credibila de informare, consiliere si suport moral pentru femeile insarcinate aflate la risc de nastere prematura, dar si pentru parintii care traverseaza aceasta perioada sau doresc sa isi monitorizeze bebelusul corect dupa externare” spune Diana Gamulescu, Vicepresedinta Asociatia Unu si Unu.

Citeste si:
Nastere prematura | Cauze, factori de risc, preventie si metode de...
Nastere prematura | Cauze,...

Echipa este formata din oameni cu experienta in zona de activitate si multumirile Asociatiei Unu si Unu merg catre specialistii care s-au alaturat acestui demers: Dr. Neonatolog Cristina Dumitru, Dr. Neonatolog Lusiana Vladesc, Avocatilor Florina si Dan Paulopol, Dr. Ginecolog Adina Diaconescu, Dr. Ginecolog Oana Dorobantu, Psih. Nina Sofian si Psih. Delia Manciuc.

Intregul program poate fi consultat pe www.unusiunu.com/ sau pe www.facebook.com/asociatia.unusiunu.

Citeste si:
Află cum previi apariția prematură a defectelor de vedere cauzate...
Află cum previi apariția...

Numarul call-center-ului poate fi apelat de toti beneficiarii din Romania, in mod gratuit din orice retea.

„Alo, Prematuritate” beneficiaza de sprijinul organizatiilor Samas, Societatea Nationala a Medicilor de Familie, SOS Infertilitatea, Exista Viata Dupa Doliu.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Dreamcatchers, Aimee Advertising (grafica), Anna Florea (spot TV), Elena Tudor – voce spoturi si al donatorilor si sponsorilor: SGS, Dial Telecom, inotatorii si donatorii de la Swimathon Bucuresti 2015, Bebe Tei, Casa Montessori, Cercul Donatorilor (Fundatia Arc) , Clubul Doamnelor Inspirationale, donatorii prin Global Giving, initiatorii si donatori colectiei „Sofisticata” si ai povestii „Gloria si unicornul magic”.

Despre Asociatia Unu si Unu

Este prima si singura asociatie de parinti care apara drepturile copiilor din sarcini multiple, prematuri si bebelusi spitalizati si ale familiei acestora, oferind suport pe perioada spitalizarii i dupa externare. Asociatia Unu si Unu este membra a EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants), organizatie care aduna reprezentan i din peste 50 de tari.

Misiunea Unu i Unu este de a imbunatati sanatatea bebelusilor prin proiecte de preventie, informare si educare a societatii civile privind bebelusii abandonati, nasterea inainte de termen, oferirea de suport prematurilor si bebelusilor spitalizati, precum si derularea de proiecte privind urmarirea, monitorizarea copiilor dupa externare pana la varsta de 7 ani. Viziunea Asociatiei Unu si Unu este sa devina vocea prematurilor si a bebelusilor spitalizati din Romania.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri