Pentru supravietuitoarele cancerului de san: Set de proteza si sutien special compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate

12:08, 5 August 2015 publicat în Social 9 share-uri

Prin Ordinul 409 publicat in Monitorul Oficial cele care au trecut printr-o mastectomie beneficiaza, in regim compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate, de set compus din proteza de san si sutien cu buzunare pentru proteza.

Prin Ordinul 409 publicat in Monitorul Oficial cele care au trecut printr-o mastectomie beneficiaza, in regim compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate, de set compus din proteza de san si sutien cu buzunare pentru proteza.

Si in cazul produselor Anita promovate in cadrul centrelor Gentle Care, suma compensata este de 409, 33 lei.

De mai bine de 4 ani la Gentle Care, Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San, se primeste tot sprijinul necesar pentru procurarea protezelor externe de san, a sutienelor cu buzunare pentru protezele externe de san si a costumelor de baie cu buzunare pentru protezele externe de san.

Citeste si:
Tipuri de cancer de sân
Tipuri de cancer de sân

La Gentle Care dorim sa reintregim nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive fata de propriul corp, prin reinnoirea increderii si a respectului de sine.

Femeile din ziua de azi au la dispozitie o gama larga de produse post mastectomie. Din pacate acestea nu sunt cunoscute in detaliu. Tineti minte ca pentru fiecare persoana exista o multitudine de produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de operatie la san si fiecarei etape din viata atat din timpul tratamentului, cat si dupa ce acesta se termina.

Citeste si:
În luna prevenției cancerului mamar, pentru fiecare mamografie...
În luna prevenției cancerului...

Gentle Care ofera si produse utilizate in cazul aparitiei limfedemului, dar si o gama de baticuri cu suport de bumbac pentru chimioterapie.

Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San, a lansat si www.Desprecancerdesan.ro pentru a raspunde nevoilor generale ale tuturor celor care au fost atinsi de cancerul de san, inclusiv paciente nou diagnosticate sau supravietuitoare, precum si prietenii lor, membrii de familie si colegi.

Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San are deschise puncte de lucru in Brasov, Bucuresti, Constanta si Cluj Napoca. Programarile se fac telefonic la 0372 68 10 10 de luni pana vineri intre orele 09.00 - 21.00.

www.gentlecare.ro

Foto homepage: Syda Productions/ Shutterstock

Foto int: Flaxphotos/ Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri