Barbatii romani sunt tot mai implicati in deciziile care tin de alaptarea bebelusului: peste jumatate (54%) asista la alaptare ori de cate ori au o ocazia si peste 80% dintre ei cunosc principalele beneficii ale laptelui matern, arata un studiu online.

Cursuri gratuite de alaptare pentru femeile care vin insotite de parteneri

Tema de anul acesta a Saptamanii Internationale a Alaptarii este una de mare actualitate: „Breastfeeding and work: Let`s make it work” (Alapteaza si munceste - Este posibil!). In acest context, rolul barbatilor devine si mai important, putand fi un ajutor pretios pentru femeile care inca alapteaza, dar doresc sa isi reia viata profesionala.


„Cu exceptia laptelui matern, barbatii le pot oferi nou-nascutilor tot ce le ofera mamele in timpul alaptarii: afectiune, caldura, ingrijire, protectie. Insa chiar si in ceea ce priveste hranirea efectiva a bebelusului, ei pot ajuta mama sa isi reia activitatea profesionala atunci cand ea decide, fara ca asta sa priveze bebelusul de laptele matern. Taticii pot sa isi hraneasca bebelusul cu lapte matern ajutand mama sa colecteze regulat lapte cu ajutorul pompei de san, chiar daca aceasta se intoarce la locul de munca”, a adaugat Ana Maita, Vicepresedinte Asociatia SAMAS.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Astfel, in cadrul Campaniei „Taticii fac diferenta!”, organizate cu ocazia Saptamanii Internationale a Alaptarii, Asociatia SAMAS ofera cadou Cursul Prenatal despre Alaptare tuturor gravidelor care vin insotite de partener sau de o alta persoana de suport de sex masculin. Inscrierile la aceste cursuri facute cadou de Asociatia SAMAS se vor desfasura pe perioada Saptamanii Internationale a Alaptarii (1-7 August), atat pe plan local, cat si online, prin formularul aflat la acest link: https://bit.ly/1IcALhy


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri