14 Noiembrie 2013 publicat în Social 371 share-uri

Prestigioasa revista TIME l-a nominalizat pe romanul Ionut Budisteanu ca fiind unul dintre cei mai influenti 16 tineri ai lumii.

Cercetatorul roman de 19 ani a primit marele premiu INTEL, in valoare de 75.000 de dolari, pentru inventia unui prototip de automobil care nu are nevoie de sofer. Prestigioasa revista TIME l-a nominalizat pe romanul Ionut Budisteanu ca fiind unul dintre cei mai influenti 16 tineri ai lumii.

 Dupa obtinerea premiului INTEL, Ionut a spus ca vrea sa isi continue munca de cercetare in Universitate, "pentru ca oamenii care schimba lumea sunt cercetatorii din universitati". "Trebuie sa ajutam intreaga lume prin proiectle noastre, prin ideile noastre, prin mintea noastra", spune Ionut Budisteanu. Il vedeti mai jos, intru-un scurt filmulet, primind premiul si tinand strans in mana un stegulet romanesc:

 Un scurt reportaj despre Ionut:

 
Alaturi de Ionut Budisteanu au mai fost nominalizati in topul TIME, alti tineri valorosi ai lumii intre care Malia Obama, Malala Yousafzai, inotatoarea americana de 18 ani care a castigat 6 medlaii la olimpiada Missy Franklin, programatorul de 18 ani Nick D’Aloisio, sau cantareata Lodre.

Foto fr si main:  By Enrique Ramos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri