Eu, femeia de astazi. Eu. Cum erau visurile mele in trecut? Ce am devenit? Ce am realizat? Cate am invatat pana acum si cate mai sunt de invatat? Ne intoarcem cu mintea si sufletul in trecut... Sa privim o fotografie cu noi adolescente sau tinere. Sa o privim in ochi pe fata aceea cu sufletul delicat, cu mintea plina de proiectii si sperante, multe frici dar si mult curaj. Ce i-ai spune tu fetei de atunci?

Ce i-ai spune sa o linistesti sau poate sa o incurajezi? Cum te-ai schimbat? Cum iti traiesti prezentul si cum te raportezi acum la temerile sau intrebarile de atunci?

Va invitam sa facem impreuna o provocatoare calatorie in timp, o calatorie de redescoperire, un moment de meditatie, cand vom incerca sa vorbim cu cea care am fost in trecut. Fiecare cu experienta ei de viata, fiecare cu propria perceptie asupra trecerii timpului. Cuvintele noastre se vor transforma intr-o forma de terapie si poate, solidaritate. Vom zambi discret recunoscand experiente comune, sau vom avea de invatat din lectia celeilalte. Si poate, fiicele, prietenele sau surorile noastre, citind aceste texte vor primi la randul lor o noua perspectiva cu privire la viata.

Oana Bulzan -Trifu (29 de ani), project mamager al revistei Garbo.ro, este prima dintre noi care face acest exercitiu sensibil de redescoperire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Foto: Shutterstock.com; femeie, scrisoare, romantic

„Imi amintesc ca imi visam un viitor fabulos, o cariera infloritoare care ar fi servit drept mijloc prin care sa ating adevaratul scop: o familie frumoasa si fericita. Eu, cea din prezent, am inspirat adanc: Doamne, chiar am reusit! Incredibil, am obtinut ce imi doream... ce usor e sa uiti, prinsa in nebunia marunta a zilelor obisnuite, ca esti fericita, ca traiesti viata pe care ti-ai dorit-o si pentru care ai luptat atat de mult.
Ma intorc impacata in trecut, intrebandu-ma, asa cum mi-a cerut Iulia, ce mi-as spune.

Si ma infior amintindu-mi nesiguranta si temerile care m-au impiedicat intotdeauna sa traiesc prezentul. Mi-as spune sa fiu linistita, sa fiu fericita, sa ma bucur de clipa. Mi-as spune sa ma relaxez: va veni o zi in care tot ce am visat se va implini. M-as invata sa-mi traiesc viata, sa ma bucur de tot timpul dedicat mie, sa daruiesc iubire fara zgarcenie fiindca intr-o zi mi se va intoarce inzecit”, marturiseste Oana, care acum este mamica unei frumoase fetite de 1 an.

Cititi mai departe editorialul ei „Scrisoare catre mine” si simtiti-va inspirate sa redactati astfel de meditatii sau intalniri simbolice cu voi insiva. :)

In perioada urmatoare vom invita femei diverse sa participe la acest demers, dar vom publica si scrisorile voastre, primite pe adresa redactiei - redactie_garbo@garbo.ro, intr-un dosar inspirational pe care de ce nu, il putem considera mai apoi, un portret colectiv al feminitatii!

Foto main: Shutterstock.com, scrisoare, timp, vintage


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri