ghid pentru o viaţă împlinită

Unu

Oana Trifu Bulzan

Oana Trifu Bulzan
Project Manager la Garbo.ro

0
0
0
0

Astazi sarbatoresc un an de Diana. Cel mai lung si totodata cel mai scurt an din viata mea. Cel mai greu. Cel mai frumos. Un an in care am invatat mai mult decat in toti ceilalti la un loc. insumati si inmultiti cu infinit. Lectii pe care viata nu stie sa ti le predea altfel.

In primul an in care esti parinte inveti ce inseamna responsabilitatea. Inveti grija. Si respectul pentru mama ta. Si dragostea cu adevarat neconditionata. Inveti sa ai puteri cu adevarat supranaturale atunci cand vine vorba de puiul tau. Si n-ai idee cand le-ai dobandit si n-ai habar de unde ai invatat sa te oferi cu totul unui alt suflet. Inveti (sau poate ca am invatat eu abia acum) ce inseamna sa ai nevoie de Dumnezeu. Reinveti rugaciunile copilariei. Si nevoia sa crezi ca Cineva te ajuta si stie mai multe decat tine (pentru ca Doamne, tu inca mai ai atat de multe de invatat).

Sunt atat de emotionata incat nu stiu sa spun cum ma simt. Stiu doar ca fiecare mama intelege asemenea emotii. La fel cum si eu inteleg abia acum de ce in fiecare an, de ziua mea, mama imi povesteste fara exceptie, de cele 16 ore de travaliu ce au precedat nasterea mea. Si sper ca si ea ma va intelege si ma va ierta ca abia in acest an am sa o ascult cu atentie.

Inteleg in egala masura de ce bunica se roaga seara de seara sa apuce inca o zi in care sa-si vada nepotii. Pentru ca abia acum apreciez fiecare clipa pe care Dumnezeu mi-o daruieste, fie buna, fie rea, alaturi de cei dragi.

Inteleg ce inseamna sa te simti cel mai puternic om din lume. Si cel mai vulnerabil. Sa simti ca nu mai poti si apoi sa constati ca mai poti cel putin inca pe atat. Iti inveti limitele. Si apoi inveti sa le depasesti.

Astazi sarbatoresc un an de Diana. Cel mai lung si totodata cel mai scurt an din viata mea. Cel mai greu. Cel mai frumos.


Citeste si

Oana Trifu Bulzan

22.10.2014
Oana Trifu Bulzan, Project Manager la Garbo.ro

Eu cu cine votez?

Nu m-am priceput in viata mea la politica. De fapt, nici nu m-a interesat. Norocul chior (si nimic altceva) mi-a scos in cale...

Oana Trifu Bulzan

17.07.2014
Oana Trifu Bulzan, Project Manager la Garbo.ro

Mama anului

Nu sunt o mama buna. Cel putin asa mi-a explicat o alta mamica atunci cand a bagat de seama ca aveam manichiura proaspat...

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.